Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180212 Cron UV CTcP Kerschoffset
Namesitev nove Cron UV CTcP linije je bila izvedena v skladu z Fogrinimi standardi in potrebami tiskarne.
V tiskarni Kerschoffset v Zagrebu (Hrvaška) so z nepovratnimi sredstvi evropskega sklada za regionalni razvoj (Operativni program za izvajanje evropske kohezijske politike) kupili in že namestili novo UV CTcP Cron linijo za osvetljevanje in razvijanje ofsetnih tiskarskih plošč. Ta šteje že 36. Cronovo namestitev, nameščena je s samodejnim vlagalnikom in modulom za neposredno luknjanje plošč.

Tiskarna Kerschoffset odlikuje certifikat ofsetnega procesnega standarda ISO 12647, mesečno porabijo 7.500 plošč Cron Blackwood formata B1. Z nakupom novega 8-barvnega tiskarskega sistem RAPIDA 105-8 SW4PWVAA predvidevajo dvig mesečne porabe plošč na 10.000 kosov.

Video predstavitev namestitve nove linije Cron UV CTcP.

Nova Cron UV CTcP linija po besedah proizvajalca zagotavlja izdelavo/obdelavo hitrosti do 40 plošč/uro. Z integracijo avtomatskega vlagalnika z do 5 predalniki in 3-smernega luknjača plošč je linijo možno nadgraditi na hitrost izdelave do 47 plošč/uro.

Dobavitelj v regiji ob tem še poudarja, da je podpora še naprej za vse njihove odjemalce brezplačna. Kljub vsesplošnim podražitvam zaradi podražitev številnih surovin na trgu ostajajo enake tudi privilegirane tovarniške cene vseh konvencionalnih UV CTcP ofsetnih plošč.

Več informacij na www.cron.com.hr ali www.cron.rs.