Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180115 Konica Minolta Accurio Pro Flux
Aktualna različica paketa programskih rešitev »Accurio Pro Flux« je 7.6.
Podjetje Konica Minolta je nedavno predstavila novo različico paketa programskih rešitev 7.6. Omenjena orodja omogočajo organizacijo, avtomatizacijo in optimizacijo tiskalniških delovnih tokov. Posebnost nove različice je modul Flux Preflight Pro z integriranim gonilnikom preverjanja korektnosti vhodnih tiskalniških dokumentov z 83 v naprej definiranimi predlogami preverjanja za specifične potrebe.

Omenjen predloge preverjanja omogočajo tudi denimo samodejno barvno pretvarjanje integriranih elementov tiskalniških predlog, torej PDF-celostno analizo s korekturami, in preverjanje PDF-skladnosti z različnimi PDF-standardi in procesnimi protokoli.

Modul Flux Preflight Pro je integriran del paketov Accurio Pro Flux Premium ali Ultimate. Z njim je pretok datotek optimiziran, s čimer je prihranjen produkcijski čas, posledično je zvišana produkcijska učinkovitost na splošno. Paket orodij pa za še večjo hitrost in učinkovitost obdelave omogoča tudi popolno avtomatizacijo podatkovnih tokov.

Sistem orodij Accurio Pro Flux je po besedah proizvajalca popolnoma prilagodljiv in zagotavlja celovito funkcionalnost, enostavno implementacijo, poenostavljeno uporabo funkcij, podporo spletnega tiska in integracijo v obstoječe neodvisne delovne sisteme.

Več informacij na www.konicaminolta.si.