Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20171103 Bobst Digimount
Smart Digimount je sistem za montažo fleksotiskarskih plošč za fleksotiskarske rotacijske in dodelavne sisteme s zasnovo tehnologije rokavov.
Nova različica montažnega sistema Digimount je popolnoma samodejna rešitev za montažo fleksotiskarskih plošč za različne fleksotiskarske in dodelavne sisteme z zasnovo tehnologije rokavov. Z več elektronskih komponent naj bi nova različica zagotavljala več natančnosti in hitrejšo montažo.

Na voljo je v več širinskih različicah : od 254 do 812,8 mm, posebna opcija je tudi 1066,8 mm. Podprte dolžine montaže plošč pa znašajo od 139,7 do 609,6 mm, kar je identično predhodni različici iz leta 2015.

Posebna novost aktualne različice sistema Digimount je tudi posebno svetlobno ohišje, ki zagotavlja konstantne svetlobne pogoje montaže neodvisno od svetlobnih pogojev okolja, kar dodatno poveča natančnost.

Digimount deluje tako, da vstavimo kliše v sistem, ta pa ga samodejno uravna glede na referenčne točke, ki jih definiramo preko upravljalne konzole. Samodejni nadzor kakovosti montaže potrdi, da je bil kliše pravilno nameščen ali pa prikaže sporočilo, če je postopek potrebno ponoviti. Kaj več upravljanja v procesu montaže pa s strani operaterja ni več potrebno. Sistem lahko izvede montažo fleksotiskarskih plošč na vse običajne tiskarske cilindre in rokave z zagotovljeno natančnostjo +/- 0,02 mm.

Več informacij na www.bobst.com.