Eye-C: Nov nadzorni sistem tiska etiket

20171025 Eye C Proof RunnerLabel
Primer uporabe nadzorne rešitve Eye-C Proof-Runner Label v tisku etiket.
Nov nadzorni sistem podjetja Eye-C (Eye-C Proof-Runner Label) zagotavlja 100-odsotni slikovni nadzor in deluje pri največji hitrosti tiska, podatkovno pa je neposredno vezan v delovno upravljani sistem. Prvič je bil predstavljen na letošnjem sejmu Labelexpo Europe 2017 v Bruslju (Belgija). Namenjen je nadzoru tiska etiket in gibke embalaže.

Nadzorni sistem 100-odstono zanesljivo deluje pri največjih hitrostih tiska vse do 600 m/min. Posebnost je povezovalni modul Eye-C Quality Link, ki omogoča nadzor kakovosti tiska in vključno dodelave. Sistem deluje na osnovi primerjave podobe predloge za tisk in samega odtisa, podatki pa se pred navijanjem tiskanih etiket v zvitek že posredujejo delovno upravljalnemu sistemu, ki samodejno izloči neustrezne primerke. Na tak način so odpravljeni zastoji, kar posledično povečuje produkcijsko učinkovitost.

Integracija rešitve Eye-C omogoča samodejni prevzem podatkov in preverjanje PDF-vhodnih dokumentov. Parametri natančnosti nadzora se samodejno prevzamejo iz samega delovnega sistema, kar omogoča takojšno razpoložljivost sistema nadzora. Predloga za tisk formata DIN A3 je denimo obdelana v 30 sekundah.

Več informacij na www.eyec-inspection.com.