Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Delovni sistem z barvnim nadzorom ColorCert.

Podjetje HSH d.o.o. vabi vse iz priprave, tiska in nadzora kakovosti na predstavitev programskega orodja ColorCert, ki bo v četrtek, 26. oktobra 2017, ob 10 uri v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije na Dimičevi 13 v Ljubljani, dvorana C - 1. nadstropje.

ColorCert je programska oprema za boljšo učinkovitost celotnega grafičnega delovnega procesa za povečanje njegove produktivnosti, konkurenčnosti in kakovosti. Nadzira in povezuje vse dele procesa od grafične priprave, priprave za tisk, priprave grafičnih materialov (mešanje barv), tiska in same končne kontrole kakovosti. Predvsem je dobrodošla rešitev za tiskarje, ki jim predvsem olajša stopnjo priprave tiska v današnji produkciji vse številčnejših nalogov vse manjših naklad. Z njo se izognemo številčnejšim makulaturam in tudi barvnim napak tekom procesa tiska.

Brezplačno parkiranje osebnih avtomobilov je organizirano v kletnih prostorih GZS (vstop iz Dimičeve ulice) ali za stavbo GZS na makadamskem parkirišču.

Vse interesente prosijo, da se prijavijo in hkrati sporočijo število udeleženih na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Več informacij na:

HSH d.o.o.
Celovška 143
1000 Ljubljana

T: +386 1 505 70 28
F: +386 1 519 31 78
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
S: www.hsh.si