Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190919 Xrite Colorscout
Nova merilna naprava Ci6x/Color Scout A+.
V skupnem sodelovanju podjetij X-Rite in Color Partner je bila izdelana in javnosti ponujena merilna naprava za industrijski kapljični tisk. Omogoča namreč vrednotenje barvnih odtisov tudi na strukturiranih površinah.

Zasnova nove merilne naprave je XRite-ov kroglični spektrofotometer serij Ci6x in Color Scout A+; in avtomatska merilna miza proizvajalca Color Partner.

Naprava omogoča barvno vrednotenje kovinskih, lesenih, keramičnih in strukturiranih površin. Na voljo bo pod imenom Ci6x/ColorScout A+ preko različnih ponudnikov namenskih rastrsko procesnih sistemov (RIP) za področje industrijskega kapljičnega tiska.

Na voljo so tudi posebne različice merilne naprave, kot je A3+, ki omogoča vrednotenje v večjem formatu največ 515 x 310 mm in debelini materiala do 30 mm (z nadgradnjo tudi do 60 mm). Z ostalimi posebnimi različicami sta podprta tudi formata A2+ in A1+.

S pomočjo paketa programskih orodij Software Development Kit podjetja XRite lahko v povezavi različnih RIP-sistemov in merilne naprave Ci6x/Color Scout A+ izdelujemo različne barvne opise in umerjamo sisteme industrijskega kapljičnega tiska.

Več informacij na www.xrite.com in www.colorpartner.de.