Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170714 GSE ink manager
Programska mobilna rešitev Ink Manager preprečuje, da bi vam pošle zaloge tiskarske barve. Stanje zalog poroča v realnem času.
Nizozemsko podjetje GSE bo na letošnjem sejmu Labelexpo Europe na razstavnem prostoru 7D59 predstavilo rešitve za upravljanje zalog tiskarske barve, dozirne sisteme in rešitve za barvno korektno izdelavo poskusnih odtisov. Z njimi lahko v produkciji etiket in embalaže bistveno zmanjšamo proizvodnje in materialne stroške.

Nov inovativen uporabniški vmesnik z naprednimi iskalnimi funkcijami, funkcijami izvoza ločenih seznamov naročil/navodil za pripravo in vodenje barvne produkcije je možno povezati z različnimi sistemi za recepturo posebnih barv, sistemi vodenja proizvodnje in sisteme v oblaku.

GSE Ink Manager kot mobilna aplikacija omogoča vpogled v zaloge tiskarske barve v realnem času, s pomočjo brezžične povezave lahko poda tudi dejansko stanje upoštevajoč tudi barvo v dozirnih sistemih. Na ta način omogoča hitro in učinkovito dostopnost oziroma pregled relevantnih parametrov za zanesljivo poslovanje in upravljanje s tiskarskimi barvami. Za vsak delovni nalog je možen tudi vpogled v podatke glede receptur posebnih barv in podobnega, kar povečuje produkcijsko učinkovitost in zagotavlja korektno ter ponovljivo barvno pripravo.

Z uporabo dozirnih rešitev GSE Colorsat je priprava/mešanje in doziranje barv v fleksotiskarske, sitostiskarske in sisteme globokega tiska še učinkovitejše, saj celokupno gledano proces zahteva zgolj minuto časa. Pri tem je zagotovljena tudi točnost priprave, s čimer je zagotovljena visoka raven konsistentne kakovosti barvnega vodenja.

Sistem Colorsat Switch je namenjen upravljanju vodno osnovanih, UV-sušečih in tiskarskih barv na osnovi topil, sestoji se iz dozirne enote in upravljane omare, ki je zvezna z največ 20 dozirnimi posodami s kapaciteto upravljanja tiskarske barve do 25 kg.

Kompakten sistem Colorsat-Match je namenjen pripravi vodno osnovanih in UV-sušečih barv iz največ 20 sestavnih komponent.

Predstavili bodo tudi rešitev za korektno simulacijo oziroma izdelavo poskusnih odtisov za aplikacije fleksotiska., to je serija rešitev Perfect-Proofer Evolution. Uporablja barve, ki bodo dejansko del produkcije, zato so poskusni odtisi primerljivi dejanskim in izdelani v mejah barvne tolerance delta E ± 1, kar zagotavlja korektno predvidljivost tiska.

Več informacij na www.gsedispensing.com.