Zünd moderniziral programsko rešitev ZDC

20170711 Zuend ZDC3
Zünd je predstavil programsko rešitev Zünd Cut Centers ZDC različice 3.1. Številne nove funkcije omogočajo hitrejšo produkcijo.
Z rešitvijo ZDC 3.1 je podjetje Zünd ponudilo močno prenovljen vmesnik za aplikacijo vektorskega oblikovanja, Adobe llustrator. Cilj razvoja vtičnika je bila optična in tehnična optimizacija, ki zagotavlja predvsem enostavnejšo uporabo.

Uporabniški vmesnik vtičnika ZDC je dobil novo in svežo podobo, večje ikone z več urejenosti zagotavljajo učinkovito in bolj usmerjeno delo. Na ta način je oblikovanje plakatov, panojev in embalaže hitrejše z le nekaj kliki. Za še hitrejše delo osnovne oblikovne ideje lahko preprosto kličemo kar iz baze že integriranih predlog, elemente pa poljubno preoblikujemo, večamo/manjšamo. Za bolj samodejno upravljanje predlog za tisk lahko izbiramo tudi simulacijo tiskovnega materiala: navadni in valoviti karton, PVC-, PP-, v aktualni različici pa tudi MDF ...

Z novo različico lahko izvozimo oblikovane predloge tudi formatu OBJ, ki je namenjena 3D-vizualizaciji.

Avtomatizirana je tudi generacija QR-kod na osnovi različnih vnosnih parametrov, v predlogo se v posebnem nivoju lahko tudi neposredno integrirajo na želeno mesto.

Za obstoječe uporabnike je vtičnik ZDC 3.1 na voljo brezplačno.

Več informacij na www.zund.com.