Zmogljivejši delovni sistem produkcije etiket

top 867742 Domino Workflow
Podjetje Domino je nadgradilo programski delovni sistem za proizvodnjo etiket, odlikuje ga predvsem hitrejše delovanje.
Skupina Domino Digital Printing Solutions je posebej razvila oziroma nadgradila delovni sistem DFE Workflow (Digital Front End) za proizvodnjo etiket, posebej namenjen je integriranemu upravljanju večbarvnih digitalnih tiskarskih sistemov serije N. DFE v2.0 ponuja več procesne zmogljivosti z optimiziranimi funkcijami avtomatizacije. Združljiv je tudi z Esko-tovimi kodnimi standardi in različnimi oblikami zapisa variabilnih podatkov za variabilni tisk.

V podjetju Domino se zavedajo, da je v grafični industriji danes potrebno vzpostaviti učinkovito upravljanje razpoložljivih naprav za tisk, ki mora zadostiti tako kakovosti in hitri odzivnosti na zahtevo. To še posebej velja za področja tiska zaščitnih blagovnih znamk, kot sta denimo tisk etiket in embalaže.

Nov uporabniški vmesnik Domino Screen Pro celostno optimizira upravljanje delovnega sistema, s podporo JDF-protokola omogoča celostno učinkovito in avtomatizirano upravljanje različnih grafičnih procesov, kar pospešuje proizvodnjo. Na voljo pa so tudi številne posredne funkcije upravljanja procesov, kot je denimo upravljanje podatkov za variabilni tisk. V primerjavi z različico sistema 1.2 je različica 2.0 do petkrat hitrejša.

Več informacij na www.domino-printing.com.