Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170707 Mypreflight.Cloud
Platforma potrjevanja v oblaku predvsem poenostavlja postopek in je v prvi vrsti namenjena ponudnikom spletnega tiska.
Podjetje T.HE Consulting je pričelo ponujati storitev potrjevanja PDF-datotek v oblaku, imenuje se Mypreflight.Cloud. Platforma potrjevanja v oblaku predvsem poenostavlja postopek in je v prvi vrsti namenjena ponudnikom spletnega tiska.

Omenjena platforma je nastala v sodelovanju s podjetjem Calibrate Workflow Consulting, namenjena pa je predvsem tiskarjem za nemoten in preverjen tok podatkov v tisk. Podatki se v sistemu samodejno preverijo v skladu s PDF-zahtevami, nekatere napake se tudi samodejno korigirajo. Samodejno se denimo preverja in korigira skupna dovoljena pokritost izvlečkov v skladu z referenčnim ISO-standardom tiska.

Informacije glede napake, ki jih ni možno samodejno odpraviti, ali morebitnih poškodovanih datotekah pri prenosu so posredovane pošiljatelju PDF-datotek. Vse korekcije s strani pošiljatelja se evidentirajo, zato so na vpogled tiskarni ali ponudniku spletnega tiska kadarkoli in kjerkoli.

Storitev je na voljo za vse interesente v obliki mesečnih in trimesečnih najemov. Najeti je možno tudi različne vtičnike s povezavami na poljubno spletno ponudbo grafičnih storitev.

Več informacij na www.mypreflight.cloud.