Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170620 agfa arziro
Aplikacija varnostne oznake z uporabo novih modulov Arziro Design 3.0 in Arziro Authenticate 2.0.
Skupina Agfa Graphics je za sisteme Arziro predstavila dve novi različici modulov za aplikacije varnostnega tiska. Arziro Design 3.0 je modul namenjen prilagodljivemu varnostnemu tisku, ponuja nove varnostne funkcije in integracijo z modulom Arziro Authenticate 2.0.

Arziro Authenticate 2.0 je modul, ki skrbi za dinamično generiranje QR-kod z integracijo zaščitnih/varnostnih grafik. Na ta način lahko uporabniki kod enostavno poleg povezave na spletu varno prejmejo tudi podatke, kot sta uporabniško ime in geslo. Aplikacija za odčitavanje kod je mobilna, zato jo enostavno namestimo in uporabimo s pomočjo pametnih mobilnih naprav. Poleg omenjenega modul Authenticate 2.0 ponuja še druge funkcije, kot je skrbništvo strank, e-poslovanje in upravljanje dostave. Omogoča tudi snovanje tako imenovanih hibridnih kod, kot varnostnih elementov v tehnikah ofsetnega tiska, fleksotiska in gravurnega tiska.

Premium različica Arzir je NAMENJENA certificiranim ponudnikom varnostnega tiska in vladnim agencijam. Arziro Plus daje uporabnikom več svobode v načrtovanju varnostni. Vključuje na primer dodatni nov modul Arziro Blend, ki omogoča sočasno uporabo več zaščitnih elementov, različne linijature posameznih delov grafike … Na ta način omogoča tudi več nadzora nad kakovostjo iztisa zaščitnih elementov.

Več informacij na www.agfagraphics.com.