Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170421 Agfa StoreFront 4.0
Store Front odslej podpira tudi spletni tisk s pomočjo mobilnih naprav.
Podjetje Agfa Graphics je javnosti nedavno predstavilo novo različico programske rešitve Store Front, nov velikoformatni tekstilni tiskalnik in skladnost osrednjega grafičnega delovnega sistema Apogee Prepress s specifikacijo GWG2015.

Store Front 4.0
Skupina Agfa Graphics je nedavno predstavila novo različico 4.0 rešitve spletnega tiska v oblaku, to je Store Front. Odlikuje jo predvsem samodejna oblikovna odzivnost uporabniškega vmesnika za enostavnejšo in preglednejšo uporabo. Ta omogoča tudi učinkovito uporabo tudi na mobilnih napravah. Dodane so tudi nove funkcije, kot je denimo optimiziran prikaz stroškov realizacije z dostavo za tem bolj ugodno izvedbo oziroma nakup.

Tiskalnik Avinci DX3200
Nov velikoformatni tekstilni tiskalnik Avinci DX3200 je bil prvič predstavljen na nedavnem sejmu Sign Expo 2017 v Las Vegasu (ZDA). Omogoča tudi tisk na tekstil s poliestrsko osnovo. Primeren je predvsem za velikoformatne aplikacije širine izpisa do 320 cm ločljivosti 1.440 x 540 dpi. Upodablja s šestimi barvnimi kanali s hitrostjo do 173 m2/uro. Tiskalnik poleg strojnega dela vključuje tudi programski upravljani del, to je delovni sistem Asanti, ki omogoča optimizirano in avtomatizirano pripravo, tisk in dodelavo.
20170421 Agfa AVINCI DX3200

Apogee Prepress ustreza standardom GWG2015
Izpolnitev zahtev GWG2015 sistemu zagotavlja certifikat, ki dokazuje kakovost sistema v fazi preverjanja korektnosti vhodnih PDF-predlog za tisk. Test sestoji iz preverjanja 14 različic PDF-predlog, ki so namenjene različnim področjem tiskarske produkcije (akcidenčni CMYK + posebne barve, revijalni, časopisni …). Sistem mora pri te ustrezno interpretirati in zagotoviti ustrezne tiskovne rezultate. Standard preverjanja PDF-predlog temelji na specifikaciji ISO PDF/X-4.

Koncept uporabe sistema Apogee Prepress.

Več informacij na www.agfagraphics.com.