Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170404 Enfocus Pitstop 2017
Pitstop 2017 prinaša številne nove funkcije, med njimi uporabo posebnih akcijskih predlog.
Podjetje Enfocus bo z orodjem Pitstop 2017, ki prihaja v aprilu letos, javnosti ponudilo celovito prenovljeno orodje za preverjanje, korekturo in obdelavo PDF-predlog za tisk. Ponujalo bo inovativen objektni način urejanja, za zvezno barvno upravljanje bo vključeval 40 posebnih zveznih barvnih opisov (DeviceLink), novo podobo nadzornega vmesnika Inspector, izboljšane funkcije izrezovanja, kopiranja in lepljenja. Enfocus odslej predvideva nove različice orodij enkrat letno.

Po besedah proizvajalca je preverjanje in korektura lahko objektno orientirana in ne več zgolj celostno dokumentno. To se še posebej izkaže za dobrodošlo v okoljih, kjer so PDF-dokumenti večkanalno zasnovani, torej pred tiskom preverjamo le objekte namenjene tisku. Tovrstne način preverjanja in obdelave je predvsem časovno učinkovitejše.

Orodje Pitstop 2017 vsebuje tudi PDF-geo-urejevalno tehnologijo. Ta omogoča hierarhično urejanje nalegajočih se objektov (slik, besedil …), enostavno upravljanje njihovega prikaza in primerjavo pred tiskom.

Več informacij na www.enfocus.com.