Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170330 Agfa Asanti 3.0
Prikaz prenovljenega vmesnika delovnega sistema Asanti 3.0.
Skupina Agfa Graphics je objavila novo različico programskega delovnega sistema Asanti 3.0, samodejna platforma in delovni sistem za področje velikoformatnega tiska oznak in panojev.

Po besedah proizvajalca ta omogoča centralizirano upravljaje kompleksnih podatkov za velikoformatni tisk in velikoformatnih tiskalniških sistemov. Omogoča enostavno integracijo v poljubne neodvisne MIS-delovne sisteme, kot sta denimo PrintSphere in StoreFront.

Asanti 3.0 uporablja upravljalni gonilnik IntelliTune, ki avtomatsko analizira in optimizira kakovost izvlečkov slikovnih predlog, še posebej kožnih odtenkov. Nova različica prinaša tudi nove funkcionalnosti preverjanja na daljavo z orodjem QuickProof, ki v naprej zmanjšuje možnost napak. Različne funkcije optimizacije tiskalniških predlog pa omogočajo dvigniti raven produktivnosti na najvišjo stopnjo.

Novo različico odlikuje tudi prenovljen uporabniški vmesnik z novim vmesnikom orodja za razrez super velikih predlog za tisk. Vmesnik v realnem času pregledno podaja tudi informacije o stanju opravila na različnih tiskalniških sistemih, stanje količine barv sistemov, seznam vseh opravil … Izpopolnjene so tudi barvno upravljanje funkcije za korektno natančno upodobitev posebnih barvnih odtenkov.

Več informacij na www.agfagraphics.com.