Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Konica Minolta avtomatizacija accurio pro flux
Nova generacija paketa programskih orodij JT-Software-Suite se imenuje Accurio Pro Flux.
Nova generacija programske opreme JT-Software-Suite proizvajalca Konice Minolte je že na voljo pod blagovno znamko Accurio Pro Flux v treh različicah obsega funkcionalnosti. Paket rešitev zagotavlja več avtomatizacije, organizacije in optimizacije procesov priprave in tiska predlog za tisk.

Po besedah proizvajalca so v paketu številne funkcionalnosti, ki se lahko dodajajo zahvaljujoč razširljivosti programske opreme. Celostni delovni tokovi zagotavljajo celosten nadzor procesov vse do izhodnih kanalov na enostaven način, s čimer je zagotovljena večja prilagodljivost in učinkovitost delovnih procesov. Avtomatizirano upravljanje je podprto tako za tiskalniške sisteme Konica Minolta, kot tudi neodvisne drugih proizvajalcev in omogoča njihovo centralizirano organizacijo.

S pomočjo razširitvenih paketov Accurio Pro Flux Premium in Accurio Pro Flux Ultimate so na voljo številne dodatne funkcije, ki poleg avtomatizacije omogočajo tudi analizo učinkovitosti procesov in izdelavo poročil ter neposredno prerazporeditev tiskalniških opravil.

Najbolj obsežna različica, paket Accurio Pro Flux Ultimate, pa omogoča tudi spletni tisk.

Več informacij na www.konicaminolta.si.