Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160711 Global Graphics Inkjet Fundamentals
Inkjet Fundamentals – nova ponudba podjetja Global Graphics za programsko in storitveno podporo uporabnikom kapljičnih tiskalniških sistemov.
Proizvajalec rešitev Harlequin-RIP, Global Graphics, se je z novo ponudbo odzval na povpraševanje uporabnikov kapljičnih tiskalniških sistemov po optimalnem izboru potrebne programske opreme za optimalno upravljanje produkcije. Po besedah proizvajalca je nov koncept ponudbe programske opreme nastal zaradi specifičnih zahtev oziroma potreb tiskarjev, tiskalniških sistemov, delovnih okolij … Odvisno od zahtevnosti lahko uporabniki v oblaku uporabljajo različna programska orodja in rastrske tehnologije za celostno kakovostno vodenje produkcije:

  • Label Layout Station: orodje za izdelavo kalkulacij in planiranje delovnih tokov proizvodnje z enim ali več sistemi digitalnega neskončnega tiska.
  • Cloudflow Fundamentals: OEM-različica sistema za upravljanje podatkov znamke Hybrid Software, ki omogoča podatkovno povezavo z različnimi tiskalniškimi sistemi in je posebej prilagojen za konfiguracijo delovnih tokov kapljičnega tiska etiket in tiska embalaže. Omogoča tudi upravljanje sistemov rastrske obdelave s funkcijo barvnega upravljanja.
  • Harlequin RIP: Sistem izvorne PDF rastrske obdelave, ki omogoča hitrejši proces tiska z najvišjo kakovostjo upodobitve. Podpira tudi variabilni tisk.
  • Screen Pro: Neodvisna aplikacija za generiranje posebnega rastra, ki omogoča bolj kakovostno upodobitev tiskalniških predlog v tehniki kapljičnega tiska. S posebnim orodjem Tool Digital Print Quality Optimizer enostavno ugotovimo optimalne parametre tiska (vzorec rastra in velikost brizganih kapljic barvila).
  • Harlequin Color Pro: Zagotavlja konsistentno in predvidljivo barvno reprodukcijo v različnih delovnih sistemih. Look-up-barvne tabele uveljavljenih blagovnih znamk omogočajo enostavno upravljaje v okviru različnih barvnih prostorov, s čimer dosežemo barvno enotnost v različnih tehnikah tiska. Podrti so uveljavljeni industrijski ICC-barvni opisi, tudi v načinu zveznih Devicelink in N-Channel-opisov.
  • Proofscope: Ekranski barvno korektni predogled namenjen potrjevanju in preverjanju ustreznosti izvlečkov, oznak za porezavo, črtnih kod …
  • Mellow Colour: Upravljanje kakovosti digitalnega tiska na daljavo in spremljanje stopnje kakovosti na različno dolgo obdobja. Predvsem priporočljivo orodje za diagnosticiranje in testiranje korektnosti novih implementiranih sistemov različnih delovnih okolij.

Več informacij na www.globalgraphics.com.