Canon imageFORMULA P-150

Canon Europe je svoj nabor optičnih bralnikov obogatil z modelom imageFORMULA P-150, ki predstavlja najhitrejši dvostranski prenosni bralnik A4 na trgu, zasnovan za uporabnike v hitrorastočem segmentu osebnih bralnikov.
  • Canonov imageFORMULA P-150 je najhitrejši dvostranski optični bralnik z vmesnikom USB na trgu in je idealna prenosna rešitev za skeniranje kjerkoli
  • Zmožen obojestranskega branja v enem prehodu s hitrostjo 15 strani na minuto
  • Ultra kompaktna stilsko oblikovana naprava je idealna za uporabo doma, v pisarni in na teren
  • Vgrajena programska oprema omogoča takojšen priklop in delo.

Canon imageFORMULA P-150 je edinstven v svojem razredu, saj ima vgrajeno vso potrebno programsko opremo za takojšen priklop in delo na kateremkoli računalniku prek priključka USB, prek katerega se tudi napaja. Pri tem ponuja visoke hitrosti branja in samodejni podajalnik papirja, ki sprejme do 20 listov hkrati.

Kompaktni bralnik skenira do 15 strani na minuto in dela skoraj dvakrat hitreje kot njegov najbližji tekmec. Ker je najmanjši dvostranski bralnik A4 na trgu, je primeren za uporabnike na terenu, v pisarni ali doma. Zaradi majhnih mer in stilskega oblikovanja se lepo poda okoljem malih in domačih pisarn, kjer pogosto primanjkuje prostora, pri tem pa omogoča tudi začetnikom hitro in enostavno skeniranje.

Bralnik je idealno orodje za mobilne uslužbence, ki morajo dokumente hitro posredovati v pisarno, ko obiskujejo stranke ali so na službeni poti. Naročilnice, zahtevki, pogodbe, mesečna poročila, blagajniški prejemki, fotografije ali zapiski so lahko takoj skenirani in poslani v matično pisarno od kjerkoli. Ustreza različnim gospodarskim dejavnostim, vključno z bančništvom, zavarovalništvom, državnimi inštitucijami, zdravstvom, transportom, telekomunikacijami ali izobraževanjem, pri katerih je arhiviranje dokumentov, pregledovanje in shranjevanje ključnega pomena za njihov uspeh.

Vgrajena programska oprema CaptureOnTouch Lite omogoča priključitev na katerikoli namizni ali prenosni računalnik, brez potrebe po nameščanju gonilnikov ali aplikacij. Zaradi enostavnejše uporabe je priložena tudi standardna različica Canonove programske opreme CaptureOnTouch, ki omogoča enostavno in hitro obdelavo tipičnih opravil skeniranja dokumentov. Skeniranje z visoko kakovostjo je obogateno z vgrajenimi funkcionalnostmi, kot je samodejno zaznavanje velikosti dokumenta, poravnavanje, samodejno poravnavanje besedila in zaznavanje barv. Bralnik ima gonilnike ISIS in TWAIN za enostavnejšo integracijo z večino namiznih aplikacij. Poleg tega priložena programska oprema vsebuje BizCard Reader za skeniranje in uvažanje posetnic ter Paperport za enostavno izpolnjevanje, upravljanje in pregledovanje dokumentov.

Canon imageFORMULA P-150 je v Evropi že na voljo.

*Trg osebnih bralnikov (8-15 str/min, s ceno pod 750 dolarjev) ima predvideno 17-odstotno letno rast od leta 2008 do 2013. Vir podatkov je InfoSourcova raziskava bralnikov visoke hitrosti, opravljena spomladi 2009.

###

O Canon Europe
Canon Europe je podružnica japonskega podjetja Canon Inc., ki je vodilni svetovni inovator in dobavitelj tehnologije za elektronsko zajemanje ter arhiviranje podatkov in rešitev v informacijski tehnologiji za posameznike in podjetja.

Glavno poslovno žarišče Canon Europe je na dveh jasno določenih trgih: Business Solutions (omrežne zunanje naprave, kot so fotokopirne naprave, tiskalniki, skenerji in faks rešitve) in Consumer Imaging (rešitve za zajem, kot so fotografska oprema, analogne in digitalne kamere ter kamkorderji, ter rešitve za produkcijo, kot so Bubble Jet in drugi tiskalniki).

Canon Europe dobavlja tudi izdelke za industrijo, kar vključuje široko ponudbo leč, polprevodnike in medicinsko opremo.

Canon Europe zaposluje več kot 11.000 ljudi v 120 državah Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike (EMEA).

Nadaljnje informacije o Canon Europe so dostopne na spletnih straneh www.canon-europe.com.

O Canonu Adria d.o.o.
Canon Adria d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje tehnične podpore in trženja za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Za nadaljnje informacije se obrnite na:

Nataša Porenta
Canon Adria d.o.o.
Dunajska cesta 128a

1000 Ljubljana
Tel.: +386 (1) 530 87 20
Faks: +386 (1) 530 87 45
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
www.canon.si

ali

Tomaž Zajc
MA marketing d.o.o.
Stara cesta 23
1360 Vrhnika
Slovenija Tel.: +386 41 675 820
Faks: +386 (1) 750 20 82
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.