Priprava

Aprila prihaja Enfocusov Pitstop 2020

20200319 enfocus pitstop
Enfous Pitstop 2020 prihaja za vizijo priprave v prihodnosti.
Enfocus, en vodilnih proizvajalcev rešitev programskega nadzora korektnosti in kakovosti PDF-datotek, naprednega urejanja teh in s tem povezanih delovnih in avtomatiziranih grafičnih sistemov, je najavil prihod nove različice rešitev PitStop Pro in PitStop Server 2020. Omenjeni rešitvi so večkrat poskušali posneamti različni proizvajalci grafične programske opreme, a nikoli zadosti uspešno. Konkurenčna prednost rešitev Enfocus izhaja iz nenehnega zadovoljevanja potreb uporabnikov, nadgradenj in vedno znova izpopolnjenih tehnologij. Tudi različice PitStop 2020 niso izjema.

Preberi več

Techon: Trade-in za naprave SpectroDens


Techkon ponuja menjavo naprav SpectroDens po načinu staro za novo.
Trenutna serija naprav Techkon SpectroDens New Generation ima od prvega pojava na trgu že tri leta uspešne prodaje. Vse več tiskarjev se odloča zanje, saj je serija omenjenih naprav prejela tudi prestižno nagrado "InterTech Technology Award".

Preberi več

Kodak Prinergy podpira tiskalnike Canon

20200317 Prinergy Prismasync
Kodak Prinergy delovni sistem je osrednji element upravljanja tiskarskih procesov.
Če v svojem podjetju uporabljate sisteme digitalnega tiska blagovne znamke Canon, lahko hitrost in učinkovitost obdelave tiskarskih opravil odslej dosežete tudi s pomočjo integracije delovnega sistema Kodak Prinergy.  Podjetje Kodak je povezalo svoj osrednji delovni sistem različice 8.4 s Canonovim tiskalniškim strežnikom Prismasync rarličice 7.2.

Preberi več

X-Rite: Trade-In ponudba

20200211 XRITE i1iO 3 Table
Naprave i1Pro 3 lahko uporabljamo v kombinaciji z merilno mizo i1iO 3, kar zagotavlja avtomatizirano vrednotenje merskih tabel oziroma klinov in izdelavo barvnih profilov. S tem je uporabnikom prihranjen čas in tudi material.
Podjetje X-Rite lastnikom starih inštrumentov  i1 Pro ob nakupu novega inštrumenta i1 Pro 3, Pro 3 PUS ali I1iO povrne 250 EUR. Za Trade-In ponudbo so primerni obstoječi inštrumenti X-Rite i1 Pro ali i1 Pro UV Cut  (Rev A - D),  i1 Pro 2 (Rev E) in I1iO Gen1 & Gen2 (Rev A-D). 

Preberi več

Accurio Pro Variable Data - vtičnik Adobe Indesign

20200303 Konica Minolta Accurio Pro Variable Data
Konica Minolta je s programskim vtičnikom Accurio Pro Variable Data je predstavilo novo možnost za tisk variabilnih podatkov.
Z rešitvijo Accurio Pro Variable Data je Konica Minolta ponudila novo programsko rešitev za tisk variabilnih podatkov (VDP). Deluje kot programski vtičnik aplikacije za oblikovanje predlog za tisk Adobe Indesign, celostna integracija tega pa v omenjeni aplikaciji omogoča enostavno dodajanje in upravljanje spremenljivih elementov katerekoli predloge Indesign v formatu za variabilni tisk.

Preberi več

Esko zagovarja večjo učinkovitost

20200303 fespa Esko
Esko predstavlja aktualno programsko opremo Artios CAD Preflight in Share & Approve.
Belgijski proizvajalec grafične programske in strojne opreme najavil nove rešitve, ki zagotavljajo ustrezno digitalno preobrazbo grafičnega posla. Javnosti so nedavno razkrili rešitvi Artios CAD Preflight in Share & Approve, ki zagotavljata več produkcijske učinkovitosti in manj odpadka. Novosti so najavili tudi za strojne rešitve serije Kongsberg X Edge, ki s hitrostjo obdelave do 30 m/min lahko obdelujejo različne materiale za izdelavo panojev, oznak in embalaže, vse od rezanja različnih gibkih folij do togih umetnih materialov.

Preberi več