Priprava

Roland DG: Versa-Works 6


Za tiskalnike z ekološkimi topili, UV in toplotno sublimacijo kot tudi za rezalnike
Roland DG je nedavno predstavil novo različico programske rastrsko procesne opreme Versa-Works 6 RIP za tiskalnike velikega formata. K tej sodijo tudi brezplačne nadgradnje za vse združljive tiskalnike, seznam teh najdete tukaj.

Preberi več

Zünd & Caldera: Nova programska opremo za pripravo


PrimeCenter je nova programska rešitev za pripravo.
Proizvajalec rezalnikov Zünd in francoski proizvajalec programske opreme Caldera sta trgu ponudila novo programsko rešitev PrimeCenter, ki je namenjena enostavnejši in zanesljivejši grafični pripravi. PrimeCenter poenostavlja pripravo in izpis podatkov ter uporabniku omogoča avtomatizacijo njihovega pretoka od procesa oblikovanja,tiska vse do razreza/izreza. 

Preberi več

OneVision: Nove različice rešitev 20.1


OneVision je nedavno ponudil novo različico svoje avtomatizirane programske opreme 20.1.
Podjetje OneVision (Regensburg, Nemčija) je svojo avtomatizirano programsko opremo za upravljanje grafičnih podatkov nadgradilo na različico 20.1. Ta omogoča dinamično obdelavo podatkov na osnovi posebnih digitalnih naročil in še veliko več.

Preberi več

Novo orodje Enfocus BoardingPass


BoardingPass omogoča samostojno delo in enostavno učinkovit nadzor korektnosti vhodnih datotek naših strank.
Podjetje Enfocus je javnosti ponudil novo programsko orodje BoardingPass, ki je v prvi vrsti namenjeno tržnikom za neposreden nadzor korektnosti prejetih PDF-predlog za tisk in tehnično učinkovito komunikacijo s strankami za zagotovitev vhodnih predlog za tisk ustrezne kakovosti.

Preberi več

Monotype z novo pisavo Macklin


Macklin je nova družina pisav v bazi Monotype-a.
Monotype je predstavil novo družino pisav Macklin, ki je nastala v sodelovanju oblikovalca Malou Verlomme in studia Monotype. Sestoji iz štirih različic pisav poddružin Sans, Slab, Text in Display, vsaka od teh je na voljo v različnih debelinah od najtanjše Hairline do najbolj krepke Black. Monotype še navaja, da je nova pisava Macklin na voljo tudi v variabilni različici.

Preberi več

Vjoon: Založniški sistem K4 različice 10

20200413 vjoon K4
Nova različica 10 založniškega sistema Vjoon K4 zagotavlja strategijo Content-First in samodejno objavljanje vsebin prek spletnih platform WordPress.
Založniški sistem Vjoon K4 podjetja Vjoon (Bönningstedt, Nemčija) je odslej na voljo v različici 10. Novosti aktualne različice prinašajo predvsem nov urejevalnik in samodejno deljenje vsebin v prosto-kodne spletne platforme WordPress. Podprto je tudi delo z urejevalnikom Adobe Incopy, aplikacijo za postavitev strani Indesign in strežniškim sistemom Indesign Server 2020.

Preberi več