Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Z uvedbo papirne novosti Evercopy Colour Laser je Antalis, eden večjih proizvajalcev papirnih medijev v Evropi, razširil portfelj reciklažnih papirjev okoljevarstvenega pečata Modri Angel (Blaue Engel). Novost je primerna za barvni laserski tisk.


Evercopy Colour Laser je v 100 odstotkih sestavljen iz vlaken starega papirja in na ta način izpolnjuje zahteve okoljevarstvenega standarda Modri Angel. Izdelan je po tehničnih zahtevah proizvodnje Antalis, s čimer zagotavlja odlične tiskovne lastnosti. Okoljevarstveno gledano papir ne vsebuje problematičnih kemičnih sestavin in surovin, odporen je na staranje po standardu DIN 6738 in zagotavlja kakovost kopiranja po standardu EN 12281. Evercopy Colour Laser papir je tudi FSC-certificiran papir in je proizveden po standardu ISO 9001 in ISO 14001.

Evercopy Colour Laser je na voljo v formatu A4 in A3 ter gramaturah 90, 100, 120 in 160 g/m2. Odlikuje ga visoka belina in odlične reciklažne lastnosti. Homogena površina paprija zagotavlja gladke sijoče barvne odtise. Razvit je za laserske/kopirne tehnike tiska, mirno pa ga lahko uporabljate tudi s kapljičnimi tehnikami tiska.

Več informacij na www.antalis.com.