Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Uporabniki solventnih tiskarskih sistemov odslej lahko enostavno in brez skrbi preidejo na uporabo barvil proizvajalca Colorific Ink, saj implementacijo izvaja podporna skupina Tech8.


Barvila Colorific Ink so združljiva s sistemi znanih proizvajalcev, kot so:  Roland, Seiko, Mimaki, Mutoh, HP Designjet in podobno. Večino modelov naštetih proizvajalcev lahko enostavno, nemoteno in v trenutku prične uporabljati omenjena barvila, kar pomeni, da ni potrebno čistiti stroja ali izvajati dodatnih posebnih opravil.

Skupina Tech8 ne bo poskrbela le za implementacijo z barvili Colorific Ink, nudi tudi podporo oziroma. servisne storitve. Z drugimi besedami starejše modele tiskalnikov ni potrebno zavreči, ker je morda za njih ukinjena proizvodnja barvil. Barvila Colorific Ink so namreč združljiva in prilagodljiva tudi tovrstnim sistemom.

Barvila Colorific Ink izpolnjujejo vsa visoka kakovostna merila v smislu zadovoljive združljivosti, zanesljivosti, barvnega obsega in barvne korektnosti. Uporabniki teh barvil bodo tudi okoljevarstveno učinkovitejši, saj so solventa barvili Colorific Ink izdelana na osnovi obnovljivih kemikalij.


Več informacij na www.colorificink.com in www.tech8.eu.