Nova tiskarska plošča Ipagsa Activa FPP

Nova tiskarska plošča Ipagsa Activa FPP je idelano združljiva z UV-osvetljevalkami basysPrint.


BasysPrint, del skupine Punch Graphix in izumitelj UV direktne izdelave tiskovnih form, in vodilni evropski proizvajalec ofsetnih plošč Ipagsa sta najavila prihod novosti Activa FPP, nove pozitivne UV-občutljive ofsetne plošče posebej namenjene za uporabo v okviru celotne serije CTP UV-osvetljevalk basysPrint. S skupnimi močni razvita ofsetna tiskarska plošča zagotavlja visoko kakovost, produktivnost in odlične tiskovne lastnosti.

UV-osvetljevalke basysPrint serije 800.

 
Activa FPP je osnovana na visoko UV-občutljivem kopirnem sloju plošče, ki omogoča hitro izdelavo tiskovne forme. Tovrstni temno modri sloj zagotavlja tudi visok slikovni kontrast, zato so meritve optične jakosti zanesljive in konsistentne. Zaradi odličnih tiskovnih lastnosti je priprava tiska hitra, ravnovesje med barvo in vodo odlično, glede obstojnosti pa omogoča izdelavo preko 150,000 odtisov brez naknadnega pečenja plošče. Plošča je primerna za vse aplikacije tiska s pole in revijalnega tiska, saj podpira razvijanje ločljivosti do 3200 dpi in FM rastra velikosti 20µ.

Activa FPP je seveda združljiva tudi z širokim obsegom analognih in CTP osvetljevalk. Osnovni sloj plošče je narejen iz visoko kakovostnega aluminija, ki zadošča vsem zahtevam Evropskih standardov kakovosti, kar pomeni, da je konsistentna kakovost plošč stalno zagotovljena.

Več informacij na www.basysprint.com in www.ipagsa.com.