Antalis: Nove talne folije FloorShark Dry Toner


Nove v ponudbi Antalis so folije FloorShark Dry Toner za tisk talnih grafik.
Antalis, veleprodajni ponudnik papirja, embalaže in vizualnih komunikacijskih rešitev, je nedavno razširil svojo ponudbo z novimi folijami FloorShark Dry Toner za izdelavo talnih grafik. Vzročni katalog je že na voljo.

FloorShark Dry Toner je talna folija, ki zagotavlja učinkovito odstranjevanje in se lahko uporablja na sistemih digitalnega tiska s suhim tonerjem. Izdelane grafike lahko varno uporabljamo tudi v zaprtih prostorih, sama folija pa omogoča izdelavo aplikacij, kot so talno oglaševanje, smerokazi, označevanje in podobno ...

Možnost neposrednega tiska na novo folijo hkrati pomeni, da dodatna laminacija za večjo obstojnost grafik ni potrebna. Nove folije FloorShark Dry Toner so primerne za aplikacijo na ploščice, laminat, plastiko in celo preproge s kratkimi dlakami. Poliestrska osnova folije je premazana z odstranljivim lepilom in zato grafike lahko enostavno odstranimo in tudi prestavimo, ne da bi na površini ostale sledi lepila.

Folija FloorShark Dry Toner sestoji iz robustnega poliestra, ki je odporen na trganje, praske in vodo, torej odporen je na obremenitve s paletnimi vozički in denimo čevlji s petami. Ima tudi odlično protizdrsno lastnost, kar dokazuje certifikat protizdrsnosti z oznako R10. Izdelane talne aplikacije se lahko varno uporabljajo do 6 mesecev.

Folije FloorShark Dry Toner so bele in površinsko motne in so na voljo pri Antalisu kot SRA3 pole. Njihova debelina je 153 μm.

Več informacij na www.antalis.com.