Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Siegwerk se bo v 2021 predstavljal virtualno.
Siegwerk, ponudnik barv za tisk embalaže in etiket, se je po odpovedi Interpacu odpovedal še Drupi. V letu 2021 načrtujejo predstavitve na virtualnih platformah, s čimer želijo digitalizirati svojo zvestobo javnosti. Še posebej na ta način v vse bolj zaostrenih okoliščinah zaradi pandemije koronavirusa želijo dodati vrednost odnosu s svojimi strankami.
 
Trenutno še raziskujejo različne oblike komunikacij in tehnologij za omenjen virtualni stik s strankami in širšo javnostjo. Želijo predvsem vzpostaviti številne virtualne dogodke v živo, konference, demonstracije, tečaje oziroma usposabljanja in seminarje. Tudi interni predstavitveni dogodek INKday naj bi postal del virtualnega sveta.

Ker želijo biti virtualno zanesljivo dostopni vsem na svetu, so se odločili, da v letu 2021 ne sodelujejo na Drupi in Interpacku. Trenutno preučujejo tudi fizično navzočnost na nekaterih drugih sejmih, na nekaterih azijskih pa so udeležbo že potrdili, saj menijo da je ta pomembna za nadaljnje spodbujanje regionalnega razvoja trga na tem območju z visokim potencialom rasti poslovanja. V Siegwerku domnevajo, da se bo splošna percepcija velikih sejmov zaradi svetovne pandemije spremenila in da bodo regionalni, manjši sejmi in virtualne platforme predstavitev dobile večji pomen.

Več informacij na www.siegwerk.com