Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20200326 siegwerk rethink packaging
Siegwerk bo na Drupi in Interpack-u predstavil rešitve za tisk embalaže.
"RethINK Packaging" je moto, ki ga je podjetje Siegwerk predstavilo za nastop na sejmih Drupa in Interpack. Poleg predstavitev ponudbe tiskarskih barv in storitev za področje izdelave embalaže in etiket, s predstavitvami želijo prispevati tudi k razvoju konceptov trajnostne izdelave embalaže, hkrati pa izpostavitvi tudi svoj koncept poslovanja na način krožnega gospodarstva. 

Drug poudarek razstavnega programa pa bo digitalizacija podjetja, ki naj bi pomagala prepoznati nove poslovne modele in povečati njihovo učinkovitost, s čimer bi postavili trdne temelje za prihodnjo in trajnostno rast.

Na njihovem razstavnem prostoru bodo priložnosti tudi za diskusije in razprave o prihodnjih trendih in trenutnih rešitvah za področje izdelave embalaže in etiket. V sklopu partnerstva z Drupo in sodelovanja na forumu Touchpoint Packaging bodo obiskovalci lahko obiskali posebna predavanja in okrogle mize s strokovnjaki podjetja Siegwerk, ki bodo zagotovili poglobljen vpogled v trende embalažne industrije.

Več informacij na www.siegwerk.com.