Sappi na Fespi z novimi mediji za kapljični tisk

20200225 Sappi Fespa
Sappi bo na Fespi predstavil ponudbo za velikoformatni in tekstilni tisk.
Privlačni plakati, potiskan tekstil, nalepke/etikete – proizvajalec papirja Sappi bo na letošnji Fespi v Madridu (Španija) predstavil svojo ponudbo materialov za tovrstne aplikacije. Predstavili bodo različne sublimacijske/transferne papirje, namenske papirje za kapljični tisk in tudi silikonske papirje.

V okviru razstavnega prostora v tako imenovani hali digitalnega tiska bodo med drugim predstavili ponudbo papirjev Transjet, ki zagotavljajo manjšo porabo barvila in toplotni prenos slike pri nižji temperaturi. Zahvaljujoč posebnemu lepljivemu premazu se pri prenosu upodobitve na tekstil le ta minimalno skrči, kar zagotavlja manj deformacij podobe. Različica papirja Transjet Drive z gladko površino zadnje strani zagotavlja hitro sušenje izpisa na sprednji strani, kar zagotavlja visoko produkcijsko učinkovitost na tiskalniških sistemih zasnovnih z lepljivim izpisnim trakom za upravljanje materiala.

Predstavili bodo tudi ponudbo namenskih papirjev za kapljični velikoformatni tisk. Predvsem bo poudarek na predstavitvi papirja različice Scrolljet, ki je večslojni površinsko premazan papir namenjen izdelavi tiskovin za zunanjo rabo. Za izdelavo velikoformatnih grafičnih oznak in panojev bodo predstavili različici papirja DT-Plot in Swiss Matt.

Za klasične embalažne in POS-aplikacije bodo predstavili različico papirja Fusion Topliner, ki jo odlikuje visoka stopnja beline. Kot razširjeno ponudbo za omenjena grafična področja bodo predstavili še silikonizirane papirje za izdelavo različnih samolepilnih aplikacij, kot je dekoracija vozil, zunanja promocija ...

Več informacij na www.sappi.com.