Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190204 Colorline IQ Koehler
Nov papir Colorline IQ je primeren za uporabo na različnih digitalnih sistemih tiska.
Recikliran papir Colorline IQ je nov papir v ponudbi skupine Koehler Paper Group in je namenjen digitalnemu personaliziranemu tisku manjših naklad. Odlikuje ga tudi certifikat HP Indigo, saj je združljiv s sistemi Hewlett Packard in sicer modeli: HP Indigo 7000, HP Indigo 10000 in HP Indigo 12000.

Po navedbah proizvajalca je papir Colorline IQ v 100 odstotkih izdelan iz sekundarnih vlaken, kar papirju zagotavlja naraven vtis na otip in pogled. Izdelan je v skladu z zahtevami okoljskega certifikata »Blauer Engel«. Ker je površinsko premazan zagotavlja dobre tiskovne rezultate.

Papir Colorline IQ je namenjen digitalnemu tisku, tudi personaliziranemu, manjših naklad. Primeren je za tisk koledarjev, poslovnih obrazcev, plakatov, panojev, brošur, vizitk, katalogov, vabil in podobnega.

V osnovi je nepremazana različica papirja Colorline IQ na voljo v več gramaturah: 100, 160, 250 in 340 g/m2. Povratne informacije s trga kažejo, da se v tisku dobro obnese tudi na sistemih blagovnih znamk Xeikon, Xerox, Kodak Nexpress, Konica Minolta in še nekaterih drugih.

Več informacij na www.koehlerpaper.com.