Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20181130 esko itzehoe
Nov Eskov proizvodni obrat fleksotiskarskih plošč v mestu Itzehoe (Nemčiji).
Podjetje Esko je v skladu s poslovnim planom kontinuirane širitve poslovanja vzpostavilo nov obrat za celostno proizvodnjo fleksotiskarskih plošč v mestu Itzehoe (Nemčija). Objekt površinsko meri 4.300 kvadratnih metrov in vključuje tudi poseben inovacijski center. Nova lokacija pod eno streho združuje celotno panožno proizvodnjo fleksotiskarskih plošč, torej raziskave, razvoj, strojništvo, testiranje in proizvodnjo. Posebna novost je tako imenovani center za pridobivanje izkušenj strank, preko katerega se bodo lahko stranke in industrijski partnerji bolje vključevali v tehnične in poslovne podrobnosti razvoja fleksotiskarskih rešitev in tehnologij.

Na novi lokaciji je tudi center za izobraževanje, ki vključuje vse procese izdelave fleksotiskarske forme, torej pripravo, barvno upravljanje, upodobitev in izdelava fleksotiskarske forme ter montažo te. V omenjen centru so nameščeni sistemi za izdelavo fleksotiskarksih form CDI Crystal in CDI Spark, kot tudi sistem za osvetljevanje XPS Crystal.

Podjetje Esko že več kot 25 let posluje na področju razvoja in proizvodnje fleksotiskarskih plošč. Rojstni kraj Esko digitalne fleksotiskarske plošče je dejansko kraj Itzehoe, na trgu te beležijo kar 70-odsotni delež. V obratu Itzehoe so razvili tudi na trgu že močno uveljavljen sistem UV-osvetlitve fleksotiskarskih plošč, to je sistem XPS Crystal.

Več informacij na www.esko.com.