Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20181126 Enviro Collection
Kolekcija recikliranih papirjev Enviro Collection.
En večjih distributerjev papirja, nemški Papier Union, je v svojo ponudbo vključil nove reciklirane papirje Enviro Collection. Nova ponudba sledi cilju podjetja, da strankam zagotovijo trajnosten koncept ponudbe, ki bo v skladu z naraščajočim povpraševanjem po okolju prijaznem, naravnem in trajnostno naravnanem papirju.

Novi reciklirani papirji so odslej na voljo v 6 različicah, dejansko novi v ponudbi sta dve: nepremazana različica Enviro Clever/U z višjo stopnjo beline in dobrimi lastnostmi potiskljivosti; in polsijajna premazana različica Enviro Think/C z visoko opaciteto, ki zagotavlja upodobitve večjega kontrasta, slednja bo na voljo od letošnjega decembra dalje. Obe papirni novosti sta odlikovani z okoljskim certifikatom modri angel (Blaue Engel) in evropskim okoljskim pečatom EU-Ecolabel.

V ponudbi papirjev kolekcije Enviro Collection je po navedbah dobavitelja najkakovostnejša različica Enviro Top. Enviro skrajšano predstavlja asociacijo na okolje (ang. Environment), oznaka različic U predstavlja nepremazane papirje, oznaka C pa premazane.

Več informacij na www.papierunion.de.