Siegwerk: Spletna prodaja rešitev za formatni tisk

20180720 siegwerk
Nova spletna tržna platforma naj bi prinesla višjo stopnjo učinkovitosti, odzivnosti poslovanja in boljšo podporo strank.
Proizvajalec tiskarskih barv Siegwerk odslej omogoča spletni nakup serij barv Tempo in Sicura, ki so namenjene ofsetnemu formatnemu tisku. Nova spletna tržna platforma naj bi prinesla višjo stopnjo učinkovitosti, odzivnosti poslovanja in boljšo podporo strank. Predvsem je namenjena novim in obstoječim strankam z manjšimi količinskimi potrebami.

Vsi izdelki v spletni trgovini so urejeni glede na področja uporabe, kar omogoča enostavno iskanje ustreznih barv in lakirnih sredstev. Vsak posamičen izdelek je opremljen z osnovnimi karakteristikami, podrobnejše tehnične informacije so tudi na voljo. Poleg izdelka so prikazani tudi sorodni združljivi pomožni materiali in pripomočki.

Ponudba formatnih tiskarskih rešitev (Sheetfed) sestoji iz tiskarskih barv za klasični in UV-ofsetni tisk. Serija sredstev Tempo je namenjena klasičnemu ofsetnemu tisku, sem sodijo tudi lakirna sredstva na osnovi olj, brez vsebnosti mineralnih olj in na vodni osnovi. Nekatere rešitve so primerne tudi za akcidenčne in embalažne aplikacije tiska. Serija sredstev Sicura pa je namenjena aplikacijam UV-ofsetnega tiska. Z njimi lahko uporabniki potiskajo širši nabor materialov, kot so: papir, karton, aluminij in različni umetni materiali.

Spletna platfroma strankam ponuja tudi akcijske ugodnosti in cenovno različne možnosti dostave.

Več informacij www.siegwerk.com in siegwerk2.mcs-promotion.com.