Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180129 ICE Europe
ICE Europe bo v letu 2019 svoja vrata odprl že desetič.
ICE Europe, strokovni sejem za vsa glavna industrijska področja, tudi pakiranje z materiali, kot so papir, filmi, folije in drugi netkani materiali, bo v letu 2019 organiziran že desetič. Razstavni program bo razširjen s področjem predstavitve posebnih folij in postopkov ekstrudiranja (Special Film & Extrusion Area).

Novo področje bo bolj konkretno predstavilo novosti na področju posebnih, visoko-pregradnih, optičnih folij, vremensko odpornih in drugih posebnih folij. Predstavljene bodo tudi novosti postopka ekstrudiranja. Omenjen folije in postopki ekstrudiranja se denimo uporabljajo v medicinski industriji, dodelavi pametnih telefonov, varnostnih aplikacijah, proizvodnji baterijskih elektrod, industriji higienskih proizvodov in podobnem.

Dobro leto pred vnovičnim odprtjem je rezerviranih že 90 odstotkov neto razstavnega prostora glede na preteklo organizacijo dogodka. V letu 2017 je v skupnem sodelovalo 429 razstavljavcev iz 28 držav, ki je svoje programe razstavilo na okvirno 11.000 kvadratnih metrih površin. Sejem je obiskalo 6.850 obiskovalcev iz 70 držav.

Več informacij na www.ice-x.com.