Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170707 asahi awp def
Podjetje Asahi Photoproducts bo na sejmu Labelexpo predstavila nove tiskarske plošče za tisk embalaže in etiket.
Podjetje Asahi Photoproducts bo predstavilo nove fleksotiskarske plošče AWP DEF s tehnološko zasnovo »Pinning technology for Clean Transfer«, ki se spirajo zgolj z vodo. Prvič bodo javnosti prikazane na letošnjem sejmu Labelexpo Europe 2017 (razstavni prostor 5A34), ki bo od 25. do 28. septembra v Bruslju (Belgija).

Strokovnjaki iz podjetja Asahi Photoproducts bodo poleg novih plošč v živo predstavili tisk niza sedmih barvnih kanalov, s katerimi lahko reproduciramo korektno tudi posebne barvne odtenke. Ker posledično za nov nalog ni potrebna menjava barv na tiskarskem stroju, je zagotovljeno manjše število zastojev in daljši interval čiščenja. Tehnološka zasnova plošč »Pinning Technology for Clean Transfer«, to so ravno prirezani stožci rastrskih točk, je deformacije pike manjša, reprodukcije so bolj čiste, skladje izvlečkov pa izjemno.

Posebnost novih plošč je tudi integrirana tehnologija Kiss-Print, to je kemična zasnova polimera plošč, ki zagotavlja manjšo površinsko napetost, zato je prenos barve popolnejši, saj se na robovih rastrskih vršičkov ne nabira odvečna barva, kar posledično doprinese še k čistejšim reprodukcijam.

Več informacij na www.asahiflexo.com.