Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170703 flintgroup labelexpo
Skupina Flint Group se bo predstavila tudi na letošnjem sejmu Labelexpo v Bruslju (Belgija).
Flint bo na sejmu Labelexpo Europe, od 25. do 28. septembra v Bruslju (Belgija), predstavil rešitve za tisk etiket in embalaže. Produkte bodo predstavili skupaj z podjetjema Xeikon in Thermo Flexx, in sicer za fleksotisk, ožje sisteme neskončnega tiska in digitalni tisk.

Z linijo produktov, ki vključuje Nyloflex tiskarske plošče in stroje do Rotec fleksotiskarksih rokavov in adapterjev, bodo predstavili rešitve za področje fleksotiska. Kot posebnost bo predstavljen nov termalni razvijalni sistem termalnih plošč Nyloflex Xpress Thermal. Kot patentirana rešitev bo predstavljen tudi koncept Rotec Eco Bridge proizvajalca Flint Group, ki je namenjen uporabi na flekstitskarskih strojih za montažo plošč.

Za ozko tračne sisteme neskončnega tiska bodo predstavili portfelj tiskarskih barv za tisk živilske embalaže in novosti na področju razvoja tovrstnih nizko migracijskih barv.

Xeikon bo v okviru skupnega razstavnega prostora predstavil partnersko tehnologijo , ki je integrirana v njihove tiskarske sisteme in nadgrajuje možnosti produkcije s suhim tonerjem. S sistemom Xeikon PX3000 bodo predstavili svojo prvo UV-kapljično tiskarsko rešitev, ki je zasnovana na omenjeni tehnološki platformi. Izpisuje z nazivno ločljivostjo 600 dpi in omogoča tisk etiket za medicinsko in kozmetično industrijo. Nova tehnološka zasnova suhega tonerja je najbolj primerna v produkciji živilom prijazne embalaže.

Sistemi Thermo Flexx omogočajo osvetljevanje termalnih tiskarskih plošč visoke ločljivosti z uporabo pripadajočega delovno upravljanega sistema. Podjetje Thermo Flexx bo poleg preostalih rešitev osvetljevanja fleksotiskarskih in knjigotiskarskih plošč predstavilo tudi partnerski hibridni delovni sistem obdelave in priprave podatkov za tisk.

Več informacij na www.flintgrp.com, www.xeikon.com in www.thermoflexx.com.