Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170220 Aslan Logo
Nova serija samolepilnih folij se imenuje Aslan Ultra Tack.
Aslan, proizvajalec posebnih samolepilnih folij, je trgu ponudil štiri nove različice samolepilnih folij za digitalni tisk. Osnova samolepilnega sloja je močnejše lepilo, zato so folije primerne za dolgoročno obstojnejše aplikacije. Nova serija samolepilnih folij se imenuje Aslan Ultra Tack, na voljo je v površinsko motni in sijajni različici s sivim ali prozornim samolepilnim slojem.

Prednosti uporabe samolepilnih folij Aslan Ultra Tack je zanesljiva oprijemljivost tudi na problematične materiale, kot so nekatere plastike, in na predmete nepravilnih oblik, grobih ali hladnih površin. Dobra oprijemljivost je zagotovljena tudi pri temperaturi lepljenja nižji od 5 stopinj celzija.

Za aplikacije samolepilne folije na barvno nasičene in kontrastno moteče osnove sta na voljo različici folij Aslan DFP 07G in Aslan DFP 08G, ki sta prevlečeni s sivim lepilom, ki ga odlikuje visoka optična jakost. Zato motivi z osnove ne presevajo in ne motijo upodobitve na foliji.

Nove polimerne folije odlikuje dolga življenjska doba (do 7 let), silikonsko kartonsko osnovo ščiti obojestranski PE-premaz, ki daje odpornost na vlago in visoke temperature. Združljiva je z različnimi tehnikami digitalnega tiska z uporabo solventnih, eco-solventnih, lateksnih in UV-barvil.

Več informacij na www.aslan-schwarz.net.