Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160811 sunvetro sunchemicals
Skupina Flint je prodala portfelj tiskarskih barv za globoki tisk podjetju Sun Chemical. Odslej bodo osredotočeni na razvoj ofsetnih tiskarskih barv.
Skupina Flint Group je nedavno potrdila, da je bil dosežen sporazum za predajo portfelja tiskarskih barv za globoki tisk podjetju Sun Chemical. Z nedavnim prevzemom programa ofsetnih tiskarskih barv Siegwerk se odslej želijo posvetiti zgolj razvoju tovrstnih barv.

Sun Chemical se predstavlja na sejmu Glasstec
Sun Chemical bo v Düsseldorfu (Nemčija) v okviru sejma Glasstec (20.-23. september 2016) predstavil novo serijo organskih sitotiskarskih barv SunVetro za tisk na steklo. Predstavili bodo tudi druge organske tiskarske barve, premaze, sredstva za obdelavo/pripravo stekla in hladno dekoracijo.

Serija sitotiskarskih barv SunVetro so na voljo v UV-sušeči različici in različici na osnovi topil. Na voljo so v različnih posebnih odtenkih, termokromatični funkcionalni različici in različici vidni pod specifičnimi pogoji opazovanja v zaščitne namene.

Portfelj rešitev SunVetro vključuje tudi različne premaze, ki so posebej namenjene aplikacijam na steklo. So okolju prijazna sredstva, saj ne oddajajo lahko hlapnih organskih substanc.

Več informacij na www.sunchemical.com.