Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Ekosistem be.print: 360-stopinjska masovna prilagoditev v spletnem tisku, ki je cenovno dostopen vsakomur.(Vir: be.print)
Po uspešno zaključeni testni fazi je industrijsko uveljavljena rešitev spletnega tiska (web-to-print - W2P) Lead-Print odslej na voljo kot stroškovno učinkovita rešitev v oblaku pod novo blagovno znamko be.print. Uporabniki te platforme lahko izkoristijo prednosti zmogljivega sistema e-trgovine popolnoma brez stroškov licence, modularni "konceptni" paketi pa so namenjeni specifična rabi za posamezne grafične aplikacije spletnega tiska.

#spletnitisk #voblaku #oblak #beprint #w2p #webtoprint #zakup #najem

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Four Pees je predstavil novo platformo Atomyx na dogodku “React” v Gentu (Belgiji).
Four Pees napoveduje lansiranje rešitve Atomyxa, platforme za upravljanje tiska v oblaku. Sestavljena je v osnovi iz treh modulov, ki jih bo naknadno še več. Atomyx temelji na viziji povezane avtomatizacije, ki omogoča izdelavo tiskalnih opravil po meri v velikem obsegu. Predstavljena bo tudi na prihajajoči Drupi.

#fourpees #atomyx #drupa #avtomatizacija #integracija #ipaas #povezljivost

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fujifilm in ePS bosta v partnerstvu ponudila celosten sistem za upravljanje tiska.
Fujifilm je v sodelovanju s podjetjem eProductivity Software (ePS) združilo ePS-ovo e-trgovino MarketDirect StoreFront in platformo MIS ter Fujifilmov delovni sistem XMF PressReady. Ta integrirana celostna rešitev bo javnosti prvič predstavljena na dogodku Peak Performance Print januarja 2024.

#fujifilm #eps #delovnisistem #upravljanje #spletnitisk

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Slikovno programiranje vse bolj uveljavljeno tudi v grafični branži.
Digitalne tehnologije spreminjajo sodobno družbo in oblikujejo sodobni svet. Brez dvoma vplivajo tudi na izobraževalni sistem. Ker je uvajanje digitalnih tehnologij in spoznavanje računalniške pismenosti postalo razširjeno v vseh poklicih in disciplinah, želi vedno več dijakov razviti računalniške spretnosti in miselne procese. Več na temo sodobnega in prilagojenega programiranja običajnim uporabnikom računalniške opreme brez naprednih programerskih znaj si lahko preberete v aktualnem 6. izidu revije Grafičar

#izid #graficar #programiranje #slikovnoprogramiranje #avtomatizacija #digitalizacija

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Zmanjšanje digitalnih podatkov, izziv digitalizacije.
Digitalizacija v zadnjih letih s seboj prinaša kup prednosti, ki so nam olajšale življenje in nas povezale v globalno vas, hkrati pa tudi veliko pasti in odgovornosti. Kot prednosti digitalizacije sta velikokrat navedena zmanjšana poraba papirja in zmanjšanje obremenitve okolja z odpadki. Več o tem si preberite v aktualnem 6. izidu revije Grafičar.

#izid #graficar #podatki #upravljanje #shranjevanje #digitalizacija #izziv

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Koenig & Bauer in Hybrid sta razvila novo programsko delovno opremo za proizvajalce embalaže.
Proizvajalec tiskarskih strojev Koenig & Bauer in proizvajalec programske opreme za trg etiket in embalaže Hybrid Software sta združila svoje strokovno znanje in odslej ponujata delovni sistem za tisk embalaže na ploskih ofsetnih strojih znamke Rapida.

#rapida #koenigbauer #kba #hybridsoftware #proofscope #cloudflow