Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Dve podjetji Kodak in Perfect Pattern krepita sodelovanje na področju razvoja programske opreme.
Kodak in PerfectPattern sta nedavno sklenila nov sporazum o partnerskem sodelovanju, po katerem bo Kodak licenciral izvorno kodo programske opreme sPrint One podjetja PerfectPattern. To Kodaku omogoča nadaljnji razvoj različic programske opreme sPrint One, ki se uporablja kot del delovnega sistema Prinergy On Demand. S tem dogovorom obe podjetji nadaljujeta uspešno partnerstvo, ki se je začelo pred štirimi leti z uradno objavo na Drupi 2016.
 
Z zdaj sklenjeno nakupno pogodbo ima Kodak priložnost vključiti funkcionalnost programske opreme sPrint One zasnovane na umetni inteligenci v svoj delovni sistem v oblaku. sPrint One je že osnova storitve v oblaku Kodak Dynamic Print Planning Service, ki omogoča avtomatizirano upravljanje opravil tiskarne, načrtovanje procesov tiska in dodelave na osnovi specifičnih parametrov tiskarn. 

Razširjenja integracija koncepta sPrint One v delovni sistem bi tiskarnam omogočila še večjo avtomatizacijo delovnih procesov, večjo učinkovitost proizvodnje, nadaljnje zmanjšanje proizvodnih in materialnih stroškov ter posledično večjo donosnost.

Več informacij na www.kodak.com in www.perfectpattern.de.