Več svobode transakcijskega in varnostnega tiska

20190306 screen ipds
IPDS-vmesnik, ki tiskarjem omogoča bolj prilagodljivo in varno tiskanje transakcijskih vsebin.
Podjetje Screen je nedavno predstavilo nov IPDS-kontroler (Intelligent Printer Data Stream), ki tiskarjem omogoča bolj prilagodljivo in varno tiskanje transakcijskih vsebin. Ta na inteligenten način omogoča pametno dodeljevanje tiskalniških opravil tiskarskim sistemom serije Truepress Jet520, združljiv je tudi z aktualnimi zahtevami standardov IS/3 in MO. Novost je bila razvita v sodelovanju s podjetjem TagG Informatique, ki je specialist na področju večkanalnega navzkrižnega marketinga.

Nov IPDS- vmesnik tiskarjem zagotavlja zaščito integritete in zaupnosti transakcijskih podatkov. Celostno je integriran v OEM-rešitve podjetja Screen. Uporabljamo ga lahko tudi v kombinaciji z delovno upravljanim sistemom Equios, kar omogoča uporabo različnih funkcionalnosti, kot so napredno barvno upravljanje, samodejno preverjanje in korekcijo vhodnih PDF-podatkov, ki ne potrebujejo zaščito z IPDS-vmesnikom. IPDS-vmesnik pa hkrati zagotavlja več prilagodljivost pri upravljanju tržnih PDF-vsebin za različne trge in namene na enem samem tiskarskem sistemu.

Nov IPDS-kontrolnik je zasnovan za uporabo s tiskalniškimi sistemi serije Screen Truepress Jet520, s funkcijo nadzora v zaprti zanki pa zagotavlja, da so vsebine 100-odstotno natisnjene in dostavljene.

Več informacij na www.screeneurope.com.