Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20181229 Flyeralarm LFP PDF Chip Callas
Velikoformatni digitalni tisk plakatov pri podjetju Flyeralarm Large Format Printing GmbH.
Podjetje Callas Software je javnosti nedavno ponudilo novo različico PDF-Chip 2.0, ki predvsem zagotavlja višjo produktivnost obdelave opravil za tisk. s posebno ukazno konzolo kot orodja nove različice rešitve PDF-Chip ustvarjajo PDF-predloge za tisk direktno iz HTML-predlog.

Večja prilagodljivost pri obdelavi datotek
Nemško grafično podjetje Flyeralarm, s sedežem v mestu Würzburg, že dlje časa sprejema svoja tiskalniška opravila s pomočjo tiskalniških predlog izdelanih s programsko opremo Adobe Indesign Server. V svojem delovnem okolju že dlje časa uporabljajo tudi programsko rešitev PDF-Chip, ki jim zagotavlja predvsem več prilagodljivosti pri obdelavi podatkov. Adobe-ova rešitev namreč podpira zgolj serijsko obdelavo opravil in ne individualizirano.

Omenjeno grafično podjetje s pomočjo rešitve PDF-Chip in ukazne konzole ustvarja visokokakovostne PDF-predloge (formata PDF/X ali PDF/A) za tisk direktno iz spletnih HTML-predlog. Pri tem upoštevajo informacije CMYK-barvnih definicij izvlečkov, posebnih barvnih odtenkov, metapodatke XMP in drugo. Aktualna različica PDF-Chip podpira kreacijo PDF-predlog za tisk z obdelavo podatkov HTML5, CSS3, SVG, JavaScript in MathML (MathJax). Za razliko od tradicionalnih HTML-PDF pretvornikov Callasovo orodje z ukazno vrstico upošteva komponente, specifične za tisk, kot so posebne barve, pretiski, dodatki za porezavo ali geometrija porezave. Omogoča tudi razširjeno številčenje strani in generiranje črtne kode.

Kako deluje programska rešitev PDF-Chip.

Več o objavi aktualne različice PDF-Chip 2.0 si preberite tukaj.

Več informacij na www.callassoftware.com.