Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20161205 content automation platform
Nadgrajena platforma zagotavlja več avtomatizacije naprednega upravljanja in optimizacije procesov snovanja vsebin.
Podjetje Quark Software je trgu ponudilo novo različico platforme Content Automation Platform. Ta je namenjena snovanju, upravljanju, objavi in posredovanju vsebin Omnichannel različnih branž. Posebnost je nov interaktivni založniški kanal za objavo in spletno osnovano neaktivno avtorizacijo teh.

Platforma je namenjena pregledovanju, urejanju in masovnemu posodabljanju vsebin Omnichannel za različne kanale in naprave. Namenjena je tudi specifičnemu urejanju vsebin za različne ciljne skupine. Pomembnejše nove funkcije so:

  • Interaktivni založniški kanal za objavo: Samodejna objava vsebin v oblikah: odzivni HTML5, HTML5-spletne publikacije, iOS- in Android-mobilnih aplikacij, elektronske pošte, PDF, za tisk in drugo. Nove funkcije izdelave vsebin omogočajo oblikovanje barvnih prehodov in uporabo različnih stilov pisav ter izmenjavo teh tudi v aplikaciji InDesign. Predvsem pa so namenjene samodejni objavi neodvisno od aplikacij.
  • Spletno osnovana neaktivna avtorizacija: Še tako strokovni kader lahko ureja, pregleduje in potrjuje vsebino učinkovito in varno. Pregledovanje in potrjevanje je odslej na voljo kot neaktivna spletna funkcija, ki omogoča delo izven spletnega delovnega okolja.
  • Avtomatizirano snovanje diagramov in tabel: Dinamično ustvarjanje statičnih in interaktivnih diagramov in tabel iz izvornih Excel datotek in drugih podatkovnih oblik, ki so primerne za objave na različnih napravah.
  • Podpora novim tipom vsebin: Predloge različnim tipom vsebin, kot so: poslovna poročila učna gradiva, HR-dokumenti, kapitalska poročila. V aktualni novi različici so tovrstne vsebine podprte v smeri večje avtomatizacije snovanja z integracijo podatkovnih oblik aplikacij Powerpoint in Visio. Avtomatizirano posodabljanje vsebin je dvosmerno, torej aktualiziramo lahko tudi predstavitvene predloge aplikacije Powerpoint in Visio. Za kapitlasko in drugo poročanje je možna tudi uporaba naprednih matematičnih oziroma finančnih enačb in modelov.
  • Prilagodljivost uporabniku: Številni moduli so prilagodljivi različnim kompleksnim delovnim in tipom vsebinskih okolij. En takih je iskalni modul s funkcijo elastičnega iskanja (Elasticsearch), ki je odprto kodno zasnovan in omogoča hitrejšo prilagodljivost in iskanje.

Več informacij na www.quark.com.