Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160810 uniflow oneplatform
Rešitev uniFLOW Service prejela certifikat Apple AirPrint®.
UniFLOW, integrirana rešitev za upravljanje tiskanja in skeniranja, je prejela Applov certifikat za AirPrint, kar razširja varne in napredne tiskalniške storitve na uporabnike naprav iPad®, iPhone® in Mac®.

Ker se potreba po prilagodljivem delu še naprej povečuje, vse več podjetij išče celovite tiskalniške storitve, ki poenostavijo delovne tokove in izboljšajo storilnost na poti. Zaradi tega je potreba, da organizacije podprejo svoje zaposlene na vseh napravah, bistvenega pomena. Certifikat AirPrint za rešitev uniFLOW Service omogoča podjetjem nudenje poslovnih tiskalniških funkcionalnosti za rezultate visoke kakovosti in z zanesljivostjo, značilno za Apple, na različnih napravah, ob tem pa ohranijo centralizirano upravljanje tiskalniške infrastrukture.

Uspešna mobilna delovna okolja omogočajo celovite poslovne funkcionalnosti na vseh napravah in platformah za potrošnike. Dostopnost funkcionalnosti Apple AirPrint v rešitvi uniFLOW nudi centraliziran pristop do upravljanja tiskanja, podpore in varnosti, s čimer so uporabniki lahko polno storilni kjer koli, kadar koli in s katero koli Applovo napravo.

Pridobitev certifikata pomeni, da lahko uporabniki naprav iPhone, iPad in Mac uporabljajo poslovne tiskalniške funkcije, vključno s posredovanjem opravil, beleženjem uporabe in varnim tiskanjem, kar jim daje orodja, ki jih potrebujejo za delo od kjer koli na napravi, ki so si jo izbrali.

Ključne prednosti
  • Uporabniška prilagodljivost. Varno tiskanje in beleženje opravil brez aplikacije na vseh napravah iPad, iPhone in Mac, ki so integrirane v omrežje.
  • Osebna in varna čakalna vrsta za tiskanje. Z za uporabo preprostim uporabniškim vmesnikom je mogoče do tiskalniških opravil dostopati prek enote, osebne in varne čakalne vrste za tiskanje.
  • Beleženje uporabe. uniFLOW Service beleži vse uporabniške aktivnosti za potrebe poročanja, kar daje celovit nadzor in pregled nad stroški.
  • Preizkušeno in certificirano pri Applu. Uraden certifikat Apple AirPrint jamči popoln dostop do vmesnika AirPrint Application Programming Interface. To zagotavlja dodatne funkcije dodelave, vključno z nadzorom nad barvami, spenjanjem in luknjanjem.
  • Tiskanje brez gonilnika. Integracija z vgrajenim overovljanjem odpravlja potrebo po namestitvi odjemalniške aplikacije uniFLOW na računalnikih Mac in Macbook.
  • Vedno zagotovljena združljivost z operacijskim sistemom iOS. Uraden certifikat Apple AirPrint zagotavlja, da je vedno, ko je predstavljena naslednja različica Applovega operacijskega sistema – bodisi sistema iOS, bodisi sistema Mac OS®, le to mogoče preizkusiti in uvesti potrebne spremembe v rešitvi uniFLOW še preden je posodobljena različica Applovega operacijskega sistema na voljo na trgu.

###

O Canonu CEE
Canon CEE (s sedežem na Dunaju v Avstriji) je regijska prodajna podružnica podjetja Canon Europe (RSO) za Srednjo in Vzhodno Evropo, Osrednjo Azijo in Kavkaz. Ustanovljen je bil leta 1994 z namenom razvoja rastočih srednje- in vzhodnoevropskih trgov. Danes je Canon CEE odgovoren za 25 držav, razdeljenih na osem regij, kjer je delovanje Canona CEE podprto bodisi s strani hčerinske družbe Canona CEE bodisi predstavništva Canona CEE. Objave družbe Canon CEE lahko spremljate tudi na profilu na LinkedInu: https://www.linkedin.com/company/canon-cee

O Canonu Europe
Canon Europe je regijska prodajna in tržna podružnica za Canon Inc., navzoča v 116 državah in z 19.000 zaposlenimi v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki (EMEA).

Canon je bil ustanovljen leta 1937 s ciljem izdelati najboljši fotoaparat za končne uporabnike, od takrat pa je Canonova strast pod sloganom Moč slike tehnologijo razširila na mnoga druga področja in ga učvrstila na vodilnem položaju na področju izdelkov za široko potrošnjo in profesionalnih rešitev za upodabljanje. Med njihovimi izdelki so digitalni kompaktni in zrcalno-refleksni fotoaparati, objektivi televizijskih kamer, prenosne rentgenske naprave ter večfunkcijski in produkcijski tiskalniki, ki jih dopolnjujejo storitve z dodano vrednostjo.

Canon veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi uporabnikom ponudil najinovativnejše naprave, ki jim omogočajo izražanje lastne ustvarjalnosti. Od ljubiteljskih fotografov do profesionalnih tiskarskih podjetij, Canon vsaki stranki omogoča, da živi svojo strast do slik.

Canonova korporativna filozofija je Kyosei - »Živeti in delati skupaj za splošno dobro«. V regiji EMEA Canon Europe stremi k trajnostnemu poslovanju, osredotoča se na zmanjšanje svojega vpliva na okolje in z uporabo Canonovih izdelkov, rešitev in storitev pomaga strankam pri zmanjševanju njihovega. Canon je pridobil globalni certifikat ISO 14001, ki dokazuje upoštevanje vrhunskega okoljskega standarda.

Več informacij o Canonu Europe je na voljo na: www.canon-europe.com.

O Canonu Adria d. o. o.
Canon Adria d. o. o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje trženja v Sloveniji in na Hrvaškem ter tehnične podpore za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Več informacij o podjetju Canon Adria je na voljo na: www.canon.si.

Objave družbe Canon CEE lahko spremljate tudi na profilu na LinkedInu: https://www.linkedin.com/company/canon-cee.