Nov Canonov brezzrcalni fotoaparat EOS M6

20170215 canon eos m6
Zajemite izjemno s Canonovim novim brezzrcalnim fotoaparatom – EOS M6.
Canon je predstavil nov model v družini EOS M; EOS M6 je novi brezzrcalni fotoaparat, ki združuje vrhunske Canonove lastnosti v kompaktnem ohišju. Vključuje najnovejšo fotografsko tehnologijo, vključno s tipalom velikosti APS-C z ločljivostjo 24,2 milijona točk, sistemom za samodejno ostrenje Dual Pixel CMOS AF in procesorjem DIGIC 7, ter nudi hitrost in kakovost fotoaparatov DSLR v kompaktnem ohišju, ki ga lahko vzamete kamorkoli. Zasnovan je za spodbujanje ustvarjalnega izražanja, saj LCD-zaslon EOS-a M6 omogoča fotografiranje iz nenavadnih kotov in zagotavlja, da ste na fotografiranje pripravljeni takoj po vklopu fotoaparata.


Zmogljivost in lepota v vaših rokah

Zajemite svetle poletne dni in pozne zimske večere s Canonovim procesorjem DIGIC 7, ki nudi izboljšano procesorsko moč za zagotavljanje bogatejših in podrobnejših posnetkov, ne glede na svetlobo. Kombinacija tipala CMOS z ločljivostjo 24,2 milijona točk in sistema Dual Pixel CMOS AF zagotavlja kakovost in hitrost, enakovredno DSLR-ju – vsakič znova. Za zajem spontanih trenutkov, ki jih ni mogoče nadzorovati – od živahnih uličnih umetnikov do visoko intenzivne akcije –, omogoča EOS M6 neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo 7 posnetkov na sekundo oziroma 9 posnetkov na sekundo pri fotografiranju s fiksnim samodejnim ostrenjem. Tako ne boste nikoli zamudili trenutka. V fotoaparat vgrajena 5-osna video stabilizacija zagotavlja popolnoma enakomerne videe Full HD 60p, ki so stabilni, tudi ko se gibljete. Še nadalje so izboljšani z uporabo objektiva Dynamic IS, kot je EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM.

Značilno oblikovanje EOS in nadzor
EOS M6, ki ga odlikuje Canonovo klasično oblikovanje EOS, je ravno prave velikosti, da se vam pridruži na vaši pustolovščini, pripravljen, da zajame ustvarjalne trenutke, ki jih iščete. Intuitivni, velik LCD-zaslon na dotik, ki omogoča nagibanje, in vrtljiv gumb, ki ga je mogoče upravljati s palcem, nudita popoln nadzor z dotikom prsta in s tem preprosto uporabo, ne glede na kompozicijo.

Povežite se in delite
Z vgrajeno brezžično povezavo in povezljivostjo NFC lahko svoje fotografije s svetom delite hitro in preprosto. Stalno povezavo med EOS-om M6 in vašim pametnim telefonom je mogoče ohranjati prek povezave Bluetooth[1], kar vam omogoča, da si fotografije ogledate, ne da bi morali vzeti fotoaparat iz torbe. Bluetooth lahko uporabljate tudi za oddaljeni zajem popolnega skupinskega selfija ali za fotografiranje divjih živali z diskretne lokacije, ne da bi motili subjekt fotografiranja.

Povsem novo iskalo
Canon je predstavil tudi elektronsko iskalo EVF-DC2, kompaktno in lahko zunanje elektronsko iskalo tako za kompaktne fotoaparate EOS M – vključno z EOS-om M6 – kot za serijo modelov PowerShot. Novo iskalo vrste 0.39 vključuje zaslon z 2,36 milijona točkami, ki prikaže vse najmanjše podrobnosti, medtem ko 100-odstotna pokritost zagotavlja, da je vse, kar zazna oko, zajeto na posnetku. Elektronsko iskalo EVF-DC2 prikaže gibanje v realnem času s frekvenco osveževanja do 120 posnetkov na sekundo ter omogoča preprosto izmenjevanje med zaslonom in iskalom, in sicer samo s preprostim dvigom fotoaparata k obrazu, kar omogoča resnično odzivno fotografiranje. S težo le 29 gramov je popoln dodatek za v fotografsko torbo EOS-a M6.

EOS M6 – ključne lastnosti:
  • Velik, kar se tiče kakovosti, majhen, kar se tiče velikosti
  • Izjemna zmogljivost, ko jo najbolj potrebujete
  • Nove ravni filmske ustvarjalnosti
  • Mešanica kompaktnega fotoaparata in DSLR-ja
  • Delite svoje fotografije s svetom – brez žic
Elektronsko iskalo EVF-DC2 – ključne lastnosti:
  • Ustvarjajte z zaupanjem
  • Drugačen način dela
  • Prenosna oblika, ki jo lahko vzamete kamorkoli

###


O Canonu Europe
Canon Europe je regijska prodajna in tržna podružnica za Canon Inc., navzoča v 116 državah in z 19.000 zaposlenimi v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki (EMEA).

Canon je bil ustanovljen leta 1937 s ciljem izdelati najboljši fotoaparat za končne uporabnike, od takrat pa je Canonova strast pod sloganom Moč slike tehnologijo razširila na mnoga druga področja in ga učvrstila na vodilnem položaju na področju izdelkov za široko potrošnjo in profesionalnih rešitev za upodabljanje.

Med njihovimi izdelki so digitalni kompaktni in zrcalno-refleksni fotoaparati, objektivi televizijskih kamer, prenosne rentgenske naprave ter večfunkcijski in produkcijski tiskalniki, ki jih dopolnjujejo storitve z dodano vrednostjo.

Canon veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi uporabnikom ponudil najinovativnejše naprave, ki jim omogočajo izražanje lastne ustvarjalnosti. Od ljubiteljskih fotografov do profesionalnih tiskarskih podjetij, Canon vsaki stranki omogoča, da živi svojo strast do slik.

Canonova korporativna filozofija je Kyosei - »Živeti in delati skupaj za splošno dobro«. V regiji EMEA Canon Europe stremi k trajnostnemu poslovanju, osredotoča se na zmanjšanje svojega vpliva na okolje in z uporabo Canonovih izdelkov, rešitev in storitev pomaga strankam pri zmanjševanju njihovega. Canon je pridobil globalni certifikat ISO 14001, ki dokazuje upoštevanje vrhunskega okoljskega standarda.

Več informacij o Canonu Europe je na voljo na: www.canon-europe.com.

O Canonu Adria d. o. o.
Canon Adria d. o. o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje trženja v Sloveniji in na Hrvaškem ter tehnične podpore za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Več informacij o podjetju Canon Adria je na voljo na: www.canon.si.[1] Opremljen z nizko energetsko tehnologijo Bluetooth. Besedna oznaka Bluetooth in logotipi so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc. Vsakršna uporaba teh oznak s strani družbe Canon Inc. je pod licenco. Druge blagovne znamke in imena so last njihovih lastnikov.