Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160310 canon eos 1300d
Izstopajoča fotografija, deljena v trenutku - EOS 1300D.
Canon je predstavil nov digitalni zrcalno-refleksni fotoaparat EOS vstopnega razreda – EOS 1300D. EOS 1300D, ki predstavlja popoln uvod v svet fotografije z digitalnimi zrcalno-refleksnimi fotoaparati, vključuje brezžično povezavo in Dynamic NFC, zaradi česar je deljenje fotografij z drugimi lažje kot kdajkoli prej. Poleg tega je opremljen s številnimi izboljšanimi funkcijami, ki vam pomagajo zajeti občudovanja vredne, ustvarjalne fotografije in filme. S tipalom z ločljivostjo 18 milijonov točk in z odzivnim delovanjem je EOS 1300D popoln fotoaparat za zajem posnetkov z izstopajočim videzom, ki jih je mogoče takoj deliti z drugimi.

Zajemite kakovost na vsakem posnetku
Za iz množice izstopajoče fotografije vključuje EOS 1300D Canonov procesor DIGIC 4+ in tipalo velikosti APS-C z ločljivostjo 18 milijonov točk, kar omogoča zajem najmanjših podrobnosti in raznolikosti barv vsakega prizora. Če želite posneti prizore, kjer ljudje in predmeti izstopajo iz zamegljenega ozadja, vam zmogljivosti majhne globinske ostrine EOS-a 1300D prinašajo ravno to. Fotoaparat vam pomaga ustvariti izvirne fotografije, od bližnjih posnetkov narave in portretov do mestnih pokrajin, ki jih boste želeli deliti z drugimi, kjerkoli boste. Z več kot 80 objektivi EF in naborom drugih dodatkov, med katerimi lahko izbirate, je EOS 1300D vsestranski digitalni zrcalno-refleksni fotoaparat, ki prinaša rezultate, ki jih želite danes, in prilagodljivost za prihodnost.

Učite se, širite svoje znanje in imejte nadzor
Fotografiranje z digitalnim zrcalno-refleksnim fotoaparatom lahko začetnikom vzame pogum, a z EOS-om 1300D lahko tudi ti naredijo osupljive kakovostne fotografije. Z načinom Scene Intelligent je fotoaparat popolnoma nadzorovan in izbere prave nastavitve za vas – ali pa se z vrtenjem načina izbiranja odločite za način fotografiranja, zasnovan za posebne subjekte, kot je novi način Food. Odzivno samodejno ostrenje prek iskala zagotavlja, da so izostreni celo premikajoči se subjekti, kar pomaga pri fotografiranju akcijskih prizorov s hitrostjo treh posnetkov na sekundo. Za zabavo lahko uporabite tudi vrsto ustvarjalnih filtrov, kot sta otroški fotoaparat in ribje oko, ter ustvarite edinstvene fotografije.

Ko vaše fotografske sposobnosti napredujejo, lahko izkoristite polsamodejne ali polne ročne načine nadzora. Z možnostjo izbire lastnih ustvarjalnih nastavitev, od zaslonke in hitrosti zaklopa do občutljivosti ISO 100–6400, ki jo je mogoče razširiti do ISO 12.800, vam nudi fotoaparat svobodo pri učenju in fotografiranju najljubših trenutkov celo ob šibki svetlobi.

Za posnetke profesionalnega videza lahko, zahvaljujoč velikemu tipalu, zajamete vse podrobnosti v kakovosti Full HD in snemate z majhno globinsko ostrino, kar doda filmski svetlobni sij vašim domačim in počitniškim filmom. Fotoaparat nudi enak ročni nadzor v filmskem načinu kot fotografskem. Z uporabo načina Video Snapshot lahko posnamete serijo kratkih posnetkov, ki jih je mogoče samodejno združiti v tekoče video zaporedje, ki prikaže povzetek vašega dne.

Delite, shranjujte in ponovno odkrijte
EOS 1300D vključuje NFC in številne nove funkcije brezžičnega povezovanja, ki vam pomagajo shranjevati in deliti fotografije, ko ste na poti. Z uporabo NFC-ja lahko fotoaparat s preprostim dotikom povežete z združljivo pametno napravo Android in prenesete svoje fotografije ali fotografirate oddaljeno z uporabo Canonove aplikacije Camera Connect. Vsi vaši dragoceni spomini morajo biti varno shranjeni – z vgrajeno brezžično povezavo jih lahko prenašate neposredno iz fotoaparata[i] v različne storitve v oblaku, vključno s Canonovo iristo, in ustvarjate spletne galerije, ki jih lahko delite z drugimi. EOS 1300D lahko povežete tudi s Canonovo napravo Connect Station CS100 za preprosto shranjevanje fotografij in skupno rabo.

EOS 1300D – ključne lastnosti:
  • Ustvarite fotografije, s katerimi boste izstopali
  • Preprosto povezovanje in deljenje fotografij z drugimi
  • Raziščite svojo ustvarjalnost na področju fotografij in filmov
  • Samozavestno zajemite osupljive podrobnosti
  • Začnite svojo fotografsko pot s Canonom

###

O Canonu Europe
Canon Europe je regijska prodajna in tržna podružnica za Canon Inc., navzoča v 116 državah in z več kot 19.000 zaposlenimi v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki (EMEA).

Canon je bil ustanovljen leta 1937 s ciljem izdelati najboljši fotoaparat za končne uporabnike, od takrat pa je Canonova strast pod sloganom Moč slike tehnologijo razširila na mnoga druga področja in ga učvrstila na vodilnem položaju na področju izdelkov za široko potrošnjo in profesionalnih rešitev za upodabljanje. Med njihovimi izdelki so digitalni kompaktni in zrcalno-refleksni fotoaparati, objektivi televizijskih kamer, prenosne rentgenske naprave ter večfunkcijski in produkcijski tiskalniki, ki jih dopolnjujejo storitve z dodano vrednostjo.

Canon veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi uporabnikom ponudil najinovativnejše naprave, ki jim omogočajo izražanje lastne ustvarjalnosti. Od ljubiteljskih fotografov do profesionalnih tiskarskih podjetij, Canon vsaki stranki omogoča, da živi svojo strast do slik.

Canonova korporativna filozofija je Kyosei - »Živeti in delati skupaj za splošno dobro«. V regiji EMEA Canon Europe stremi k trajnostnemu poslovanju, osredotoča se na zmanjšanje svojega vpliva na okolje in z uporabo Canonovih izdelkov, rešitev in storitev pomaga strankam pri zmanjševanju njihovega. Canon je pridobil globalni certifikat ISO 14001, ki dokazuje upoštevanje vrhunskega okoljskega standarda.

Več informacij o Canonu Europe je na voljo na: www.canon-europe.com.

O Canonu Adria d. o. o.
Canon Adria d. o. o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje trženja v Sloveniji in na Hrvaškem ter tehnične podpore za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Več informacij o podjetju Canon Adria je na voljo na: www.canon.si.


[i] Prek usmerjevalnika Wi-Fi lahko prenesete neposredno iz svojega fotoaparata.