Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160219 powershot sx720 hs
Potujte lahkotno s Canonovim najtanjšim fotoaparatom s 40-kratno super povečavo: PowerShot SX720 HS.
Canon je predstavil PowerShot SX720 HS, Canonov najtanjši in najbolj zmogljiv fotoaparat s super povečavo doslej. Novost, ki krepi serijo potovalnih fotoaparatov PowerShot SX, združuje tipalo CMOS z ločljivostjo 20,3 milijona točk in procesor DIGIC 6, ki poganja Canonov sistem HS System. Rezultat so čudovite fotografije in filmi Full HD, tudi pri slabši osvetlitvi – bodisi se potepate po mestu bodisi obedujete ob sončnem vzhodu ali zahodu.

Velika povečava, visoka kakovost
Lahek žepni fotoaparat, katerega ohišje meri v debelino le 35,6 mm, je opremljen z vsestranskim ultra širokokotnim objektivom, s 40-kratno optično povečavo (24–960 mm) in 80-kratno povečavo ZoomPlus. Je popoln sopotnik za zajem akcije na potovanju, tako bližnje kot oddaljene. Ko potujete s prijatelji, naredite veliko skupinsko fotografijo pred čudovitim ozadjem z uporabo napredne pomoči za okvirjanje povečave (Advanced Zoom Framing Assist), ki pametno približa ali oddalji subjekt, kar je v pomoč pri kompoziciji posnetka glede na število vključenih ljudi. Ko se odločite za premik na naslednjo lokacijo, se pametni stabilizator slike PowerShota SX720 HS stalno prilagaja, kar zagotavlja najboljšo kakovost fotografij, tudi če je teren neraven.

Dokumentirajte svoje življenje s filmi Full HD
Z dotikom gumba se spomnite dih jemajočih trenutkov z realističnimi filmi Full HD, z do 60 posnetki na sekundo, v formatu MP4. Canonov dinamični stabilizator slike prinaša v kombinaciji z načinom Auto Level stabilne posnetke, celo pri hitrem premikanju ali pri fotografiranju iz težavnih kotov z odpravljanjem tresenja fotoaparata prek petih osi. Če želite posnetek akcije, uporabite način Short Clip Movie – izberete lahko štiri-, pet- ali šestsekundne izseke z različnimi možnostmi predvajanja, vključno s počasnim predvajanjem ali predvajanjem z dvakratno hitrostjo. Za večji ročni nadzor lahko uporabite poudarjanje točke ostrenja (MF Peaking) za doseganje popolne izostritve na fotografijah in filmih.

Nadgradljiva ustvarjalnost za vse razmere
Z načinom Creative Shot je preprosto biti ustvarjalen na poti. Ob uporabi tega načina bo PowerShot SX720 HS samodejno ustvaril pet različic vaše fotografije z različnimi filtri in uporabljenimi učinki. S funkcijo Story Highlights lahko fotoaparat ureja vaše posebne zgodbe v nepozaben video album. Omogoča vam preprosto pregledovanje in deljenje posnetkov z vašega potovanja brez potrebe po urejanju.

Na novo zasnovane razglednice: zajemite in delite spomine nemudoma
Bodisi ste na trekingu na vrtoglavih višinah Machu Pichuja bodisi na obisku veličastnega Taj Mahala, Dynamic NFC in brezžična povezava vam omogočata, da čudesa sveta preprosto delite s tistimi, ki so vam najpomembnejši. Samo dotaknite se fotoaparata in ga povežite z združljivim pametnim telefonom ali napravo Connect Station CS100 ali pa pritisnite na gumb za brezžično povezavo in dostopite do funkcionalnosti brezžičnega povezovanja ter delite in varnostno shranjujte fotografije na druge povezane naprave. Image Sync vam omogoča arhiviranje posnetkov s potovanj, saj nudi preprosto varnostno shranjevanje fotografij v različne storitve v oblaku, vključno s Canonovo iristo, platformo v oblaku, ki vam omogoča tako samodejno shranjevanje fotografij in sprostitev prostora na fotoaparatu kot ustvarjanje foto galerij, ki jih delite s prijatelji in družino. Ob snemanju filmov ali fotografij lahko fotoaparat brezžično in oddaljeno upravljate z uporabo pametnega telefona, kar vam omogoča snemanje gruče surikat ali jate flamingov, ne da bi jih motili.

PowerShot SX720 HS – ključne lastnosti:
  • Potujte lahkotno in zajemite vsak trenutek
  • Vse, kar potrebujete za odlične filme
  • Preprosto povezujte, delite in varnostno shranjujte
  • Popoln za vaše najponosnejše trenutke – podnevi ali ponoči
  • Tako preprosto ali tako napredno, kot si želite

###

O Canonu Europe
Canon Europe je regijska prodajna in tržna podružnica za Canon Inc., navzoča v 116 državah in z več kot 18.000 zaposlenimi v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki (EMEA).

Canon je bil ustanovljen leta 1937 s ciljem izdelati najboljši fotoaparat za končne uporabnike, od takrat pa je Canonova strast pod sloganom Moč slike tehnologijo razširila na mnoga druga področja in ga učvrstila na vodilnem položaju na področju izdelkov za široko potrošnjo in profesionalnih rešitev za upodabljanje. Med njihovimi izdelki so digitalni kompaktni in zrcalno-refleksni fotoaparati, objektivi televizijskih kamer, prenosne rentgenske naprave ter večfunkcijski in produkcijski tiskalniki, ki jih dopolnjujejo storitve z dodano vrednostjo.

Canon veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi uporabnikom ponudil najinovativnejše naprave, ki jim omogočajo izražanje lastne ustvarjalnosti. Od ljubiteljskih fotografov do profesionalnih tiskarskih podjetij, Canon vsaki stranki omogoča, da živi svojo strast do slik.

Canonova korporativna filozofija je Kyosei - »Živeti in delati skupaj za splošno dobro«. V regiji EMEA Canon Europe stremi k trajnostnemu poslovanju, osredotoča se na zmanjšanje svojega vpliva na okolje in z uporabo Canonovih izdelkov, rešitev in storitev pomaga strankam pri zmanjševanju njihovega. Canon je pridobil globalni certifikat ISO 14001, ki dokazuje upoštevanje vrhunskega okoljskega standarda.

Več informacij o Canonu Europe je na voljo na: www.canon-europe.com.

O Canonu Adria d. o. o.
Canon Adria d. o. o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje trženja v Sloveniji in na Hrvaškem ter tehnične podpore za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Več informacij o podjetju Canon Adria je na voljo na: www.canon.si.