Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160218 powershot g7 x mark ii
Canon PowerShot G7 X Mark II s procesorjem DIGIC 7.
Canon je danes predstavil PowerShot G7 X Mark II, zmogljiv kompaktni fotoaparat, ki nudi edinstvene ravni nadzora brez primere ter neverjetno kakovost na vsakem posnetku. PowerShot G7 X Mark II, ki gradi na priznanem modelu PowerShot G7 X, je prvi fotoaparat, ki vključuje Canonov novi procesor DIGIC 7. S kombinacijo tipala CMOS z ločljivostjo 20,1 milijona točk vrste 1.0 in 4,2-kratne optične povečave je fotoaparat popoln za zajem fotografij in videov, vrednih deljenja z drugimi, tiskanja in prikazovanja, brez filtrov ali obsežnega urejanja.

PowerShot G7 X Mark II združuje izjemno zmogljivost v kompaktnem ohišju – njegovo ergonomsko oblikovanje se prilega estetiki serije PowerShot G, obenem pa nudi intuitivno rokovanje in takojšnji dostop do nadzornih gumbov, ki jih najpogosteje uporabljate. S Canonovo natančno optiko, z neverjetno hitrostjo, s polnim ročnim nadzorom in z izboljšano povezljivostjo je PowerShot G7 X Mark II izpopolnjen fotoaparat za vse, ki želijo prevzeti nadzor in fotografirati na svoj način.

Popolna moč s procesorjem DIGIC 7
Canonov procesor naslednje generacije DIGIC 7 nudi bistveno izboljšano zmogljivost obdelave slik ter omogoča izjemno hitro samodejno ostrenje in zaporedno fotografiranje s hitrostjo 8 posnetkov na sekundo v formatu RAW, kar zmanjšuje šum in pomaga zajeti najbolj bežne trenutke. Izboljšano zaznavanje predmetov zagotavlja izostritev le-teh tudi ob nizki nasičenosti in kontrastu, kar omogoča odzivno fotografiranje. Funkcija Auto Lighting Optimizer, podobna kot pri fotoaparatih EOS, z omogočanjem naravne korekcije ob ohranjanju uravnotežene svetlosti in temnosti prav tako izboljša kontrast.

Bodisi fotografirate pokrajino ob sončnem vzhodu bodisi mesto ob sončnem zahodu, fotoaparat nudi izboljšano zmogljivost v slabih svetlobnih pogojih. V kombinaciji z objektivom z zaslonko f/1.8-2.8 zagotavljajo tipalo CMOS vrste 1.0 in nove slikovne zmogljivosti procesorja DIGIC 7 večjo prilagodljivost fotografiranja v najbolj zahtevnih pogojih, tudi pri polni povečavi.

Ko fotografirate na poti in nimate časa za stanje pri miru, izboljšani optični stabilizator slike s tehnologijo Dual Sensing IS pomembno zmanjša tresljaje fotoaparata ter pomaga zmanjšati vpliv premikov roke in telesa za ostre posnetke iz roke.

Prevzemite popoln nadzor in postanite ustvarjalni
Obroček za nadzor na objektivu PowerShota G7 X Mark II vam nudi prilagodljiv dostop do najpomembnejših nastavitev, z dvojno funkcijo preklapljanja med koračnim in neprekinjenim delovanjem, kar je popolno za nastavitve tako postopnih sprememb, kot so zaslonka, hitrost zaklopa in občutljivost ISO, kot tudi bolj linearnih sprememb, kot je izostritev. Za natančno izostritev funkcija ročno poudarjene točke ostrenja (MF Peaking) nemudoma označi izostren del, viden v trenutku na nagibnem zaslonu na dotik.

S fotografiranjem v 14-bitni obliki zapisa RAW lahko zajamete barvne odtenke in upodabljate stilistične svetlobne kroge med fotografiranjem. Za minimalno kasnejše urejanje lahko s funkcijo Pictures Style prednastavite barve, da ustrezajo vašemu stilu ali zajetemu prizoru. Profili Picture Style so prilagodljivi in jih lahko uporabljate v celotni družini digitalnih zrcalno-refleksnih fotoaparatov EOS, kar vam omogoča ohraniti enak videz in vzdušje na vsakem posnetku, ne glede na to, kaj fotografirate.

Izpopolnjena izdelava filmov
Nadobudni filmski režiserji lahko zaupajo PowerShotu G7 X Mark II, saj snema filme Full HD z občudovanja vredno jasnostjo. Poln ročni nadzor vam omogoča dostop do vseh nastavitev osvetlitve, zaradi česar lahko postavite in prilagodite vsak posnetek, da ustreza vašemu stilu. Zaradi izboljšanega sledenja subjektom v procesorju DIGIC 7 je zajem podrobnosti v filmih preprost, od spremembe obrazne mimike do nenadnih premikov. Canonov dinamični stabilizator slike v kombinaciji z načinom Auto Level samodejno popravi tresenje fotoaparata prek petih osi, kar zagotavlja, da so prizori mirni in obzorja v ravnini, tudi če snemate na poti ali iz neobičajnih kotov. Za zajem hitrega dogajanja v določenem časovnem obdobju poskrbi način Time-Lapse Movie, ki ustvari edinstvene, pohitrene videe.

Fotografirajte, delite in ostanite povezani

Številne možnosti povezovanja so nemudoma dostopne prek gumba za brezžično povezovanje, Dynamic NFC pa vam omogoča fotoaparat z dotikom povezati s pametnimi napravami, vključno s Canonovo napravo Connect Station CS100. Deljenje in varnostno shranjevanje v rešitve v oblaku še nikoli ni bilo bolj preprosto, saj Image Sync samodejno varnostno shrani datoteke na splet. Svoje posnetke lahko delite tudi prek Canonove storitve irista, ki vam nudi več prostora za shranjevanje visokokakovostnih fotografij. Poleg tega pa omogoča tudi ustvarjanje foto galerij, ki jih lahko delite s prijatelji po celem svetu. Ko ste pripravljeni na deljenje svojih fotografij, vam možnost obdelave formata RAW v fotoaparatu omogoča izbor izhodnega formata in uveljavljanje popravkov, obenem pa ohrani izvirni posnetek polne ločljivosti.

PowerShot G7 X Mark II – ključne lastnosti:
  • Žepni fotoaparat za profesionalno kakovost slik v vseh svetlobnih razmerah
  • Enako dober pri zajemu tako filmov Full HD kot fotografij
  • Delite svoje čudovite stvaritve s svetom
  • Prevzemite nadzor, preprosto
  • Ustvarjen za preprosto ustvarjanje
 
###

O Canonu Europe
Canon Europe je regijska prodajna in tržna podružnica za Canon Inc., navzoča v 116 državah in z več kot 18.000 zaposlenimi v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki (EMEA).

Canon je bil ustanovljen leta 1937 s ciljem izdelati najboljši fotoaparat za končne uporabnike, od takrat pa je Canonova strast pod sloganom Moč slike tehnologijo razširila na mnoga druga področja in ga učvrstila na vodilnem položaju na področju izdelkov za široko potrošnjo in profesionalnih rešitev za upodabljanje. Med njihovimi izdelki so digitalni kompaktni in zrcalno-refleksni fotoaparati, objektivi televizijskih kamer, prenosne rentgenske naprave ter večfunkcijski in produkcijski tiskalniki, ki jih dopolnjujejo storitve z dodano vrednostjo.

Canon veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi uporabnikom ponudil najinovativnejše naprave, ki jim omogočajo izražanje lastne ustvarjalnosti. Od ljubiteljskih fotografov do profesionalnih tiskarskih podjetij, Canon vsaki stranki omogoča, da živi svojo strast do slik.

Canonova korporativna filozofija je Kyosei - »Živeti in delati skupaj za splošno dobro«. V regiji EMEA Canon Europe stremi k trajnostnemu poslovanju, osredotoča se na zmanjšanje svojega vpliva na okolje in z uporabo Canonovih izdelkov, rešitev in storitev pomaga strankam pri zmanjševanju njihovega. Canon je pridobil globalni certifikat ISO 14001, ki dokazuje upoštevanje vrhunskega okoljskega standarda.

Več informacij o Canonu Europe je na voljo na: www.canon-europe.com.

O Canonu Adria d. o. o.
Canon Adria d. o. o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje trženja v Sloveniji in na Hrvaškem ter tehnične podpore za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Več informacij o podjetju Canon Adria je na voljo na: www.canon.si.