Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetje Canon Adria je sporočilo, da je večkrat nagrajeni fotoaparat Canon PowerShot G1 X Mark II na testu Zveze potrošnikov Slovenije osvojil najboljšo oceno in postal zmagovalec v kategoriji naprednih kompaktnih fotoaparatov. Prejel je oceno dobro (4,3).


Ocena ZPS fotoaparata Canon PowerShot G1 X Mark II.

Vodilni Canonov kompaktni fotoaparat in naslednik PowerShota G1 X PowerShot G1 X Mark II prinaša najboljše slikovne zmogljivosti, kadarkoli videne v Canonovem kompaktnem fotoaparatu. S kakovostjo slike, primerljivo z zrcalno-refleksnimi fotoaparati, ter uporabnostjo kompaktne oblike in funkcionalnostjo zelo uspešne serije PowerShot G je odličen dodatek k vsaki profesionalni fotografski torbi.


Canon PowerShot G1 X Mark II.

Ponuja ločljivost 13,1 milijona točk z večformatnim tipalom tipa 1,5, objektivom f/2-3.9 s 5-kratno povečavo (enakovreden 24-120 mm) in s številnimi prilagodljivimi funkcijami ter možnostmi upravljanja. Ima prilagodljiva obroča na objektivu za natančen nadzor parametrov po korakih, vključno s povečavo, zaslonko in zaklopom ter izboljšan sistem ostrenja AiAF z 31 ostritvenimi točkami, ki izboljša sposobnost ostrenja pri plitki globinski ostrini.
Nagrada Zveze potrošnikov Slovenije znova potrjuje kakovost aparata PowerShot G1 X Mark II, ki je letos že osvojil nagrado TIPA Award za najboljši napredni kompaktni fotoaparat, ki ga podeljuje eno vodilnih svetovnih združenj fotografskih medijev Technical Image Press Association (TIPA).

 
###


O Canonu Adria d.o.o.
Canon Adria d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje trženja v Sloveniji in na Hrvaškem ter tehnične podpore za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Več informacij o podjetju Canon Adria je na voljo na: www.canon.si.

PR kontakt:
Tomaž Lukman
MA marketing d.o.o.
Robova cesta 6
1360 Vrhnika
Tel.: +386 (1) 750 48 46
Mob.: +386 51 604 917
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


Dodatne informacije:
Melita Gramc
Canon Adria d.o.o.
Dunajska cesta 128a
1000 Ljubljana
Tel.:  +386 (1) 530 87 32
Faks: +386 (1) 530 87 45
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

www.canon.si