Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Canon je danes predstavil nova lahka hibridna fotoaparata z izredno veliko povečavo za zajemanje najbolj skritih podrobnosti, bližnjih in oddaljenih - PowerShot SX520 HS in PowerShot SX400 IS. Opremljena sta z 42- oziroma 30-kratno povečavo, ki ju odlikuje Canonova vodilna optika v kompaktnem ohišju.


Canon PowerShot SX400 IS.

Približajte se vsem podrobnostim
Grajen za vsako priložnost, PowerShot SX520 HS z 42-kratno povečavo je dovolj vsestranski, da omogoča fotografiranje vseh vrst prizorov, od počitnic do vsakodnevnih potepanj. S 24-milimetrskim širokokotnim objektivom ponuja vsestransko zajemanje izjemnih krajinskih razgledov, medtem ko 1008-milimetrska goriščnica omogoča približevanje oddaljenih podrobnosti.

PowerShot SX520 HS ima izboljšan sistem pomoči pri kadriranju velikih povečav (Zoom Framing Assist Auto), ki samodejno ohranja subjekt v kadru. Če fotoaparat zazna, da se bo oseba pomaknila iz kadra, samodejno oddalji pogled in jo ohrani v kadru. Počasi tudi krajša goriščnico, ko se oseba približuje fotoaparatu, tako da ohrani enako velikost obraza.

PowerShot SX400 IS ima zmogljivo 30-kratno optično povečavo v zelo kompaktnem ohišju. Povsod ga lahko vzamete s seboj in z goriščnico 24-720 mm fotografirate prav vsak motiv. Z obema modeloma je tudi zajemanje hitro premikajočih se subjektov enostavno