Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
eos c700 mic 675x450
Canon predstavil EOS C700 (EF/PL) in EOS C700 GS PL.
Canon je predstavil nova paradna modela priznanega sistema Cinema EOS – EOS C700 (EF/PL) in EOS C700 GS PL. Oba modela sta pripravljena na generacijo 4K, kar produkcijskim hišam in televizijskim producentom omogoča intuitivno in preprosto snemanje s širokim dinamičnim razponom v vrhunski kakovosti. Kameri EOS C700 omogočata zajem ustvarjalnih upočasnjenih video posnetkov 4K s hitrostmi snemanja do 59,94 P/50 P in 2K do 200/240 posnetkov na sekundo (način sensor crop) ali 4K RAW do 100 P/120 P na opcijski priklopni snemalnik Codex[i] RAW. Zmogljivi video kameri, ki temeljita na sistemu Cinema EOS, sta zasnovani modularno, zaradi česar se prilagodita vsem snemalnim zahtevam, in prvič doslej vključujeta podporo za format Apple ProRes. Kamera EOS C700 GS PL, razvita za snemanje hitro premikajočih se subjektov in akcijskih prizorov, je prva kamera Cinema EOS z globalno zaslonko.

Kakovost in vsestranskost za vsako produkcijo
Oba modela, ki sta bila razvita s kinematografskimi snemalci in profesionalci televizijske produkcije v mislih, prinašata z uporabo 35 mm tipala CMOS Canon Super z največjim številom točk 4,5K (EOS C700 GS PL 4,2K) vsestranskost, ki jo panoga zahteva. Snemalci dokumentarnih filmov lahko, zahvaljujoč kombinaciji tipala in trojnega procesorja DIGIC DV5, zajamejo naravoslovne in privlačne zgodbe z neverjetnimi podrobnostmi, ki zagotavljajo čudovite videe visoke ločljivosti z nizko stopnjo šuma in majhno globino polja. Skupaj z visoko občutljivostjo ISO do 102.400 ter vgrajenimi filtri ND z do 10 koraki nadzora nudita oba modela izboljšano prilagodljivost in osupljive kinematografske podrobnosti celo v najbolj zahtevnih svetlobnih pogojih.

Celotno sporočilo za javnost je na voljo tukaj.

[i] Razvito v sodelovanju s Canonom, namenski in priklopni snemalnik Codex RAW CDX-36150 kot dodatna možnost

###

O Canonu Europe
Canon Europe je regijska prodajna in tržna podružnica za Canon Inc., navzoča v 116 državah in z 19.000 zaposlenimi v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki (EMEA).

Canon je bil ustanovljen leta 1937 s ciljem izdelati najboljši fotoaparat za končne uporabnike, od takrat pa je Canonova strast pod sloganom Moč slike tehnologijo razširila na mnoga druga področja in ga učvrstila na vodilnem položaju na področju izdelkov za široko potrošnjo in profesionalnih rešitev za upodabljanje.

Med njihovimi izdelki so digitalni kompaktni in zrcalno-refleksni fotoaparati, objektivi televizijskih kamer, prenosne rentgenske naprave ter večfunkcijski in produkcijski tiskalniki, ki jih dopolnjujejo storitve z dodano vrednostjo.

Canon veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi uporabnikom ponudil najinovativnejše naprave, ki jim omogočajo izražanje lastne ustvarjalnosti. Od ljubiteljskih fotografov do profesionalnih tiskarskih podjetij, Canon vsaki stranki omogoča, da živi svojo strast do slik.

Canonova korporativna filozofija je Kyosei - »Živeti in delati skupaj za splošno dobro«. V regiji EMEA Canon Europe stremi k trajnostnemu poslovanju, osredotoča se na zmanjšanje svojega vpliva na okolje in z uporabo Canonovih izdelkov, rešitev in storitev pomaga strankam pri zmanjševanju njihovega. Canon je pridobil globalni certifikat ISO 14001, ki dokazuje upoštevanje vrhunskega okoljskega standarda.

Več informacij o Canonu Europe je na voljo na: www.canon-europe.com.

O Canonu Adria d. o. o.
Canon Adria d. o. o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje trženja v Sloveniji in na Hrvaškem ter tehnične podpore za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Več informacij o podjetju Canon Adria je na voljo na: www.canon.si.