Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170220 canon lv x420
Canon s svojo najnovejšo serijo večpredstavnih projektorjev strokovnjakom omogoča, da vsebinam z neverjetno jasnostjo vdahnejo življenje.
Canon Europe, zavezan pomagati strokovnjakom pri prikazu njihove vsebine s Canonovimi barvami in jasnostjo, je predstavil nova večpredstavna projektorja – LV-HD420 Full HDin LV-X420. Izdelka sta zasnovana za širok nabor trgov in delovnih nalog, od fiksnih namestitev na področju visokega šolstva, muzejev, galerij in drugih lokacij, ki zahtevajo visoko svetlost in izjemno kakovost slik novih projektorjev, do tistih v poslovnih ali izobraževalnih okoljih, ki so bolj osredotočena na prikladnost kompaktnih in prenosnih projektorjev.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170213 izrezna animacija
Pri izrezni stop-motion animaciji animiramo objekte, izrezane iz papirja, pri 2D-vektorski računalniški animaciji pa dvodimenzionalne objekte, izdelane s programsko opremo za vektorsko grafiko.
V tokratnem izidu revije Grafičar vam s prispevkom Vektorska in izrezna animacija - Primerjava tehničnih rešitev in vizualizacije sklopu projekta predstavljamo izdelavo 2D-računalniške in izrezne stop-motion animacije ter primerjavo njunih tehničnih rešitev izdelave in vizualizacije. Pri izrezni stop-motion animaciji animiramo objekte, izrezane iz papirja, pri 2D-vektorski računalniški animaciji pa dvodimenzionalne objekte, izdelane s programsko opremo za vektorsko grafiko. Gre torej za podobne principe animiranja, vendar je uporabljen drugačen medij.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170124 Canon PR500 RC XEED WUX6500 front
Canon krepi ponudbo za predstavitve z novim projektorjem XEED WUX6500, s širokokotnim objektivom za projiciranje LX in z ročnim upravljalnikom PR500-R.
Canon Europe je predstavil projektor XEED WUX6500, upravljalnik PR500-R in objektiv LX-IL08WZ za dvig standarda za različne zahtevne vizualne aplikacije.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Canon predstavil XC15, profesionalno kompaktno kamero 4K z vrhunskim avdio vmesnikom.
Canon je predstavil XC15 – kompaktno video kamero za snemanje v ločljivosti 4K (UHD) in Full HD z zmogljivostjo fotografiranja, ki je namenjena ustvarjalcem vsebin, kot so snemalci novic ter neodvisni filmski ustvarjalci ali snemalci dokumentarnih filmov. XC15, ki se zgleduje po priljubljeni kameri XC10, združuje najboljše elemente svojih predhodnikov z novimi lastnostmi in funkcionalnostmi, vključno z vmesnikom za mikrofon z dvojnim vhodom XLR za profesionalni zajem zvoka, s hitrim samodejnim ostrenjem in z možnostjo snemanja s hitrostjo 24 posnetkov na sekundo za kinematografske snemalce.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
eos c700 mic 675x450
Canon predstavil EOS C700 (EF/PL) in EOS C700 GS PL.
Canon je predstavil nova paradna modela priznanega sistema Cinema EOS – EOS C700 (EF/PL) in EOS C700 GS PL. Oba modela sta pripravljena na generacijo 4K, kar produkcijskim hišam in televizijskim producentom omogoča intuitivno in preprosto snemanje s širokim dinamičnim razponom v vrhunski kakovosti. Kameri EOS C700 omogočata zajem ustvarjalnih upočasnjenih video posnetkov 4K s hitrostmi snemanja do 59,94 P/50 P in 2K do 200/240 posnetkov na sekundo (način sensor crop) ali 4K RAW do 100 P/120 P na opcijski priklopni snemalnik Codex[i] RAW. Zmogljivi video kameri, ki temeljita na sistemu Cinema EOS, sta zasnovani modularno, zaradi česar se prilagodita vsem snemalnim zahtevam, in prvič doslej vključujeta podporo za format Apple ProRes. Kamera EOS C700 GS PL, razvita za snemanje hitro premikajočih se subjektov in akcijskih prizorov, je prva kamera Cinema EOS z globalno zaslonko.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160720 XEED 4K501ST FSL
Canon odpira nove namestitvene možnosti s predstavitvijo projektorja XEED 4K501ST.
Canon krepi ponudbo projektorjev za fiksno namestitev z izboljšavami pri svetilnosti, funkcionalnosti in kakovosti slike. Predstavili so projektor Canon XEED 4K501ST, najnovejšega člana ponudbe projektorjev 4K za fiksno namestitev in nadgradnjo modela XEED 4K500ST.