Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Roland DG uvaja v svoj program tri nove tiskalnike/rezalnike različnih širin družine Versa-Camm VS: VS-540 (137 cm), VS-420 (107 cm) in VS-300 (76 cm). Vsi ti modeli so združljivi z metalnimi barvili in posebnim temeljnim belim.




Vse tri novosti so namenjene za izdelavo oznak, transparentov, dekoracije vozil, dekoriracije stekel... Po priporočilih podjetja Roland DG je VS-420 namenjen predvsem tisku plakatov formata A0 in B0 z barvili na vodni osnovi, VS-300 pa je posebej primeren za izdelavo samolepilnih etiket, nalepk, toplotnih transferjev za oblačila. Vse tri novosti so po širini manjše od predhodno uvedenega modela te družine,  64-palčnega tiskalnika/rezalnika VS-640.

Versa-Camm VS modeli nudijo neposredni tisk in ploterski razrez. Vsi tiskajo v načinu CMYK z opcijo uporabe pete temeljne bele ali metalne barve. Z metalnimi barvami lahko ustvarjate metalne učinke oziroma lahko tiskate tudi s polnim tonom in ponazarjate zlati oziroma srebrni tisk.


Modeli so na voljo s RIP programsko opremo Versa-Works proizvajalca Roland DG. Ta vsebuje podatkovno bazo vseh metalnih barv, ki so na voljo, s čimer uporabniku omogoča uporabo teh in dodelavo tiskovin z njimi le z enim samim klikom.

Več informacij na www.rolanddg.com.