Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Xeroxov leasing brez pologa je namenjen predvsem kupcem, ki želijo z investiranjem v osnovna sredstva poskrbeti za svojo konkurenčnost, bančne kredite pa uporabiti kratkoročno za obratna sredstva.


Dobava, leasing in vzdrževanje so tako združeni v eni pravni osebi brez posrednikov in stroškov odobritve leasinga. Mesečni obroki so fiksni, kar uporabniku omogoča načrtovanje finančnih obveznosti in optimizacijo finančnih tokov, možna pa je tudi zamenjava opreme 'staro za novo', tehnološko naprednejšo še pred potekom veljavne leasing pogodbe brez plačila dodatnih stroškov.

"Xerox leasing nam omogoča, da kupcu ponudimo popolno storitev - ponudba, svetovanje, financiranje in vzdrževanje. Je prednost, ki jo lahko imajo samo velika, resna in finančno stabilna podjetja", pravi Admir Joldič, vodja prodajnega programa produkcijsko okolje pri Xerox Slovenija.

Da potreba po tovrstnih ponudbah obstaja dokazuje dejstvo, da so pri Xerox Slovenija že v prvem tednu od objave leasing financiranja sklenili dve veliki pogodbi za dva produkcijska sistema Xerox Color 1000 ter DocuColor 8002.

Več informacij o novi Xeroxovi storitvi:
Rosanda Selek
e: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
t: 01 540 18 24